Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi értelme az életemnek?

Mi értelme az életemnek?

Figyelt kérdés

Akkora csődtömegnek érzem magam. Semmi életkedvem nincsen, csak vagyok. Átélem a napokat, de semmi értelme. Semmi örömöm nincs, csak bánatom, és idegeskedés. Sokszor teszem fel a kérdést, hogy mi értelme az életemnek egyáltalán?! :(

Elnézem a boldog embereket, akiknek van például párjuk. Belesajdul a szívem, hogy én meg egy szerencsétlenség vagyok. Dagadt vagyok, és egy senkinek érzem magam. Úgy érzem sosem lehetek boldog. :(

Van Valaki, aki érezte már így magát? :(

2013. márc. 9. 18:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Sok millió ember érzi így, mi itt az extra? Csak egy konkrétum jött le, hogy dagadt a kérdező, ahhoz meg nem talán kell lélekgyógyászok hadserege.
2013. márc. 9. 20:57
 12/14 A kérdező kommentje:

Nincsen gyilkos beállítottságom. Azért írtam nagy betűvel, mert véleményem szerint ez a tisztelet megadásának a jele. Lehet Nálad ez semmit nem jelent. Nálam igen.

Tudod nem csak a dagadtság az én gondom, hanem ezer más lelki dolog is. Főként azok miatt érzem magam egy semminek.

Szép életem volt, viszonylag. Senkinek sem tökéletes az élete, de viszonylag szép élet volt. Aztán vége lett. Romokba dőlt minden. Nem csak én vagyok ki, hanem az egész Családom. Csak küzdünk, küzdünk, de mindenki inkább belénk rúg, és annak örül, hogy lecsúsztunk a lejtőn. Na és ehhez az érzéshez járul hozzá még a kövérségem. Mert még az a pozitívum sincs meg az életemben, hogy szerető párkapcsolatban éljek.

2013. márc. 10. 08:44
 13/14 anonim ***** válasza:

Cod

Wow

Meló

Cod

Wow

Meló

Cod

Wow

meló

Nekem ennyi értelem bőven elég :D

2013. márc. 10. 13:55
 14/14 A kérdező kommentje:
????
2013. márc. 10. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!