15 éves vagyok, úgy érzem, nincs értelme az életemnek! Mit tegyek, sok problémám van? Szeretnék vidám lenni!
Hidd el én is így voltam nagyon sokáig sőt még voltak sokkal durvábbak elkerültem főiskolára és más társaságba csöppentem semmi baj nem volt ők ott elfogadtak olyannak amilyen vagyok hidd el nem veled van a baj hanem egyszerűen lehet nem a te társasági köröd! De hidd el mivel most kezted ott a sulit pár beszélgetét pár hét másképp fogod látni amúgy minden kezdet nehéz de nem megoldhatatlan. Visszagondolva a középsulira kapásból fel tudnék sorolni 5-6 embert akivel közös témáink lehettek volna csak én nem mertem nyitni megijedtem zavarba jöttem ma már bánom bátornak kell lenni és vidámnak hiszen senki sem különb nálunk mindenki egy igazi egyéniség valaki egyből megvillogtatja valakiben mélyen lapulnak de felszínre lehet hozni valaki csak egyszerűen nem meri megmutatni mennyire bámulatos tud lenni! Hidd el tényleg ahogy egy filmben volt de nagyon igaz hogy a saját életednek te vagy a főhősnője és az életed olyan lesz amilyenre te alakítod a többiek csak mellék szereplők több önbizalmad legyen hidd el semmi baj nincs veled és ezt komolyan mondom és akkor minden rendben lesz! Az anyagiakat nézve meg nem az a boldog aki gazdag! A gazdagság nem pénzben mérhető hanem abban amit az életünkben meg mertünk tenni magunkért másokért... szóval fel a fejjel és ne szomorkodj hisz rövid az élet ahhoz hogy ilyenen aggodjunk bízni mindig kell hogy egyszer jobb lesz és jobb is lesz... remélem tudtam segíteni
24/L
Őszinte együttérzésem!
Anno én is nagyon rosszul éreztem magam a családomban, és igazán nekem is az hozta el a változást, amikor egyetemre mehettem. Egy konkrét javaslat: Nem tudnál középiskolát váltani, hogy kolis lehess?
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!