Van értelme az életemnek?
Sziasztok. 27 éves férfi vagyok, múlt évig teljesen normális életem volt. Feleség akivel éve együtt vagyok, sikeres marketinggel foglalkozó vállalkozás, boldogság, minden. Az említett dátumkor majdnem meghaltam egy vírus miatt, meg kellett műteni a szívemet, 2 hónapot voltam kórházban, orvosi csoda, hogy megmaradtam. Azóta nem igazán tudtam dolgozni, szeptemberben tudtam először rendesen bemenni. Nehéz időkön voltunk túl, de úgy döntöttünk ha már ezt hozta a sors nem várunk, vettünk egy lakást és családalapítást terveztünk. Szerencsére nem sikerültek a próbálkozások mert kiderült, hogy újra elkaptam ugyanazt a vírust és legjobb esetben is szívátültetésben reménykedhetek hosszútávon, de mindenképpen meg fognak műteni.
Minden összeomlott... A pszichiáterem sem tud segíteni, a család sem, egyszerűen már nem akarom ezt az egészet. Belefáradtam. Nem akarom, hogy a családom újra átélje azt a fájdalmat, hogy hetekig élet-halál között vagyok. Sokszor felriadtak az éjszaka közepén és azt hitték meghaltam. Nem akarom ezt a fájdalmat újra nekik. Ha meghalnék, az legalább biztos lenne, nem őrölné fel őket a kétely. Anyagi gondjaik nem lesznek, arról már gondoskodtam.
Nem akarom már a fájdalmat, a halál közelségét, csak el akarok aludni, pihenni végre. Nem hibáztatom az orvosaimat, pedig lehetne, de ők is emberek, megértem, hogy a Karácsonyi felkészülési időszakban nem vették komolyan a panaszaimat, pedig visszamentem 9! alkalommal.
Mit gondoltok? Mit tennétek? Mit tegyek?
Az embernek küzdenie kell amíg meg nem hal. Na úgy maradj meg a családod emlékezetében mint aki feladta... Halálod pillanatában ne az legyen az utolsó gondolatod, hogy feladtad!
A családodat akármilyen fájdalmak is kínozzák, az életedért reménykednek, nem a halálodért. Halálod semmivel sem nyugtatná meg őket jobban mint az életed. A halálod még nem biztos, amíg meg nem adod magadat a halálnak. De csak abban lehetsz biztos, hogy még élsz. Én meg abban vagyok biztos, hogy ezt az időt amíg ez biztosan így van, ki kéne használnod. Hogy mire azt te tudod. Én többet nem tudok tenni érted, minthogy gondolok rád.:)
Akkor azok nem is voltak soha a barátaid...
Gondolkoztál már azon, hogy felkeress ilyen közösséget ahol hasonló helyzetű emberek vannak mint te, és megtudod velük beszélni a problémáid, és fordítva?
Tényleg nem voltak azok.
Hol van ilyen hely? Lehet hogy elmennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!