Van így valami értelme az életemnek?
16/F vagyok, nem pont olyan mint a többi kamasz. Nem dohányzok, sose bulizok, és nem is kedvelem azokat akik nagyon sokat buliznak.
A hobbim nem szokványos, ilyen fényképezés, meg az időjárás figyelése, ami gondolom a legtöbb kamasz számára unalmas.
Sportolni nem szeretek, csak biciklizni maximum meg sokat sétálok, de nem vagyok kövér, kocka. Sokaknak az a véleménye rólam hogy csöndes, meg ilyesmi, de nem értem miért kell levegőnek nézni teljesen az iskolában. Értelmét se látom az életemnek, mert mindenki levegőnek néz, esélyt se adnak haverkodni, 1 haverom sincs csak interneten egyvalaki akivel közös hobbim van. De az iskolatársaim nem is köszönnek, nem vesznek figyelembe, hozzám se szólnak, azt meg elhallgatom nap mint nap hogy egymással jól elbeszélgetnek, nem pont bulikról meg alkoholról hanem normális dolgokról is, a jelenleg aktuális dolgokról is szoktak. De én hiába próbálok akárkivel is beszélni, egyszerűen nem lehetséges, rövid válaszokat adnak maximum aztán ennyi. Ha facebookon meg rájuk írok, egyből idegesítő vagyok ott nekik. Van így értelme élni hogy mindenki kiközösít? Vagy középiskola után változhatnak még a dolgok? És hogy bírjam ezt ki így, hogy minden nap ezt kell látnom hogy mindenki tök jól elvan én meg egyedül és reménytelen helyzetben? Öngyilkos nem akarok lenni csak ez lelkileg nagyon fáj, főleg az hogy engem köszönésre se méltatnak.
Jajj ugyan már, persze hogy van értelme az életednek.
Ne az iskolában próbálj ismerkedni, több száz ember jár oda, és általában 1-2 van akivel ki tud jönni az ember. A többivel általában felesleges is próbálkozni...
Miért nem keresel inkább azonos érdeklődésű embereket?
Meglepően sokan szeretnek amúgy fényképezni, az időjárás figyelgetése már ritkább. Nem tudom mik érdekelnek még, de biztos van olyan, ami alapján tudsz keresni embereket.
csatlakozom, a körbe 19f..
de van sok hobbim szal elvagyok:D
suliba azért szar, mert minden nap szembesülsz szószerint a kudarccal(vagyis nem sikerült kapcsolatot létesítened velük)
van értelme, mert mindennek van értelme, érdemes ilyenkor elmélyülni a dolgokban, és fejlesztened magad azokon a területeken amik érdekelnek mások számára élvezhető szintre, míg a többi iszik,szexel te fejlődsz
nagyon sok dolognak csak évek múlva látszik meg a hatása
megváltozni meg próbálkozhatsz, de nem menekülhetsz az elől amilyen vagy valójában, színészkedhetsz, megjátszhatod magad(én is ezekkel próbálkoztam, de visszataláltam magamhoz), de később rájössz hogy ez nem te vagy..
na offoltam bocsi
ha szeretsz fényképezgetni, meg az időjárás meg mittom én mi, menj az rtl klubhoz , vagy ilyen helyekre :D
ott el leszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!