Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van értelme az életemnek, ha...

Van értelme az életemnek, ha mindenki semmibe vesz?

Figyelt kérdés

Anyám, apám nem törődik velem. Lesz*rják, hogy mi van velem. Ha odamegyek hozzájuk beszélgetni általában elzavarnak vagy ha szólok hozzájuk nem válaszolnak. A tesóm is lesz*rt világéletemben. Egyszer egy közösségi oldalon írtam kommentárt a képe alá és majdhogynem eltörte érte a kezemet, plusz még az ismerősei közül is kitörölt. Igaz barátaim nincsenek. Akik vannak azok csak érdekből vannak velem és soha nem keresnek és nem hívnak magukkal sehova. Barátom még sosem volt, mert csúnya is vagyok. Eddig 2 suliba jártam az általános iskolán kívül, de sehova nem tudtam beilleszkedni. Ott is semmibe vettek, kiröhögtek, beszólogattak, stb. Már nagyon gátlásos vagyok. Itt telik az egész életem a szobámban. Gyakorlatilag a szeretetet hírből sem ismerem... Pedig olyan jól esne néha egy baráti ölelés. A csúnyáknak miért nem jár semmi?

L/19

2012. jún. 12. 19:09
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
sajnálom, h csak ilyenekből jutott ki neked, de hidd el, az élet nem csak ennyi. Vannak valóban önzetlenül szerető emberek, akik akkor is szeretnek, ha a többség szerint külsőre nem vagy Jessica Alba. Keress egy keresztény gyülekezetet a környéketeken, a legtöbb tele van valóban kedves és jófej emberekkel. :) Amúgy budapesti vagy?
2012. jún. 12. 19:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Egy unalmas kis faluban lakom...
2012. jún. 12. 19:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Majd nemsokára beindul az életed. Egy egyetemen vagy munkahelyen már nem olyan éretlen gyerekek vannak mint a középsuliban. Mellesleg kereshetnél valami hobbit, esetleg elkezdhetnél sportolni. Eltöltenéd az idődet, egészségesebb lennél és közben még emberekkel is ismerkedhetnél.
2012. jún. 12. 20:00
 4/7 Shaddark ***** válasza:
47%

Az ilyen családi háttér elkísér még egy darabig. Feldolgozni nem lessz könnyű sajnos :(

Először is meg kellene erősítened az önérzeted, megérteni hogy te egyedi és megismételhetetlen, pótolhatatlan része vagy a világnak. És hogy pontosan annyit érsz amennyit gondolsz magadról.

Családi kisebbségben még ez nem működik, de az életben mások is pont annyira fognak tartani mint te magadat.

Ami segíthet esetleg: (vallás semmiképpen sem, az csak elveszi tőled az irányítást az életed felett cserébe hogy emberszámba vesznek)

Osho könyvek (Pl. Az élet misztériumai), Müller Péter írások és könyvek, Fankadeli zenék (nem jobbikos sz...r hanem az ördög hozott... és lélekjelenlét albumokról)

Ha sokat olvasgatsz rájösz majd hoyg működnek az emberek és hogyan kell önnálóan, magabiztosan, jó kedvűen és mosolyogva élni. Egyelőre muszály fejlődnöd (ami munka, az tény mégha olvasásból és gondolkozásból is áll) mert az idáigi elnyomott léted miatti frusztrációkat, sérüléseket el kell engedned. Így válhatsz olyanná aki képes szeretetet árasztani, mert a világ tükör, amit adsz azt kapod vissza. Majd figyeld meg a tetvéred, szüleid - az ő életük se egy nagy boldogság gondolom, sőt... Az sem baj ha elkerülsz abból a közegből, és ha van valami esély olyan társaságra ami normális, akkor oda eljárhatsz épp. Kis helyiséghez közeli nagyobb város esetleg?

2012. jún. 14. 19:48
 5/7 Shaddark ***** válasza:
A sport jó ötlet volt még, mégha csak otthoni edzés akkor is.
2012. jún. 14. 19:49
 6/7 anonim ***** válasza:
A vallás semmiképpen sem segít? Hát nekem csak az segített. Nem is az a megfoghatatlan fogalom, hogy 'vallás', hanem Jézus Krisztus. És nem leural, hanem fölemel, csak ehhez jobban kell őt ismerni. Ha valaki a fiát áldozza fel azért, hogy én élhessek, az számomra nem éppen a leuralás jele. Éppen ellenkezőleg.
2012. jún. 16. 10:25
 7/7 Shaddark ***** válasza:

"Ha valaki a fiát áldozza fel azért, hogy én élhessek, az számomra nem éppen a leuralás jele. Éppen ellenkezőleg."

Ha valaki a fiát öli meg hogy segítsen rajtad az egy szívtelen, a szeretetet hírből sem ismerő valaki. Szerencsére Isten nem ilyen - Jézus soha nem írta le ilyennek, ő teljesen mást mondott. Ezt a hülyeséget a halála után a belőle áradó fény megszűnésekor a sötétségbe kerülő papok találták ki...

2012. okt. 4. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!