Mit csináljak olyankor, amikor már tényleg nincs értelme az életemnek?
Semmi sem jó az életemben. Saját magam se. Néha már azt hiszik depressziós vagyok. Egyszerűen nem tudok örülni a kis dolgoknak, nem hat meg semmi, nevetek néha már magamba azon mennyire szerencsétlen vagyok minden téren.
Nem vagyok jó tanuló,sőt egyenesen hányinger fog el ha az iskola eszembe jut. Nem látok magamba semmi értéket, mindig mást akartam utánozni hátha menő leszek,de soha sem sikerült,mindig kudarcot vallottam minden lépésemmel mikor kicsit előre haladtam. Néha már menekülni akarnék valami olyan helyre ahol elbújhatok mindenki elől és a suli elől is. Mit tegyek annak érdekébe hogy ne kelljen oda bejárnom? 3hónap van hátra még.Egyre többet lógok most is a 2.félévben,de Már csomó hetet hiányoztam, igazolásom mindig volt,de 10 igazolatlanom most fog össze gyűlni. A tanár egyből hivogat ha már hiányzok.
Mit kéne tegyek hogy h ne kelljen bejárnom?:O Akármit elfogadok.Van valami olyan dolog amitől lebénulok vagy kómába esek?Esetleg valami rettenetesen nagy tüdőgyulladás amitől korházba kell feküdjek?
15.lány.
Igy is eléggé 0-nak érzem magam + ki vagyok mindentől,de az iskolától a maradék erőm/energiám elmegy. áááá... nem bííírom-.-
Jaj na ne hülyéskedj!:)Tényleg fárasztó tud lenni az iskola, de megfogod bánni ha nem mész. Ne add fel ilyen könnyen! És főleg ne add fel önmagad! Neked is kell hogy legyen személyiséged, nem hiszem, hogy egyáltalán nem érdekel semmi...
Az, hogy jótanuló vagy-e vagy nem az nem számít sokat. Nem a jegy teszi az embert. Bár én úgy látom nem ez a legnagyobb bajod. Fogolynak érzed magad ott? Nincsenek ott barátaid? A tanárokkal van probléma?
Amúgy honnan szereztél igazolást?:D
Probalj meg celt es idot adni Maganak. Kamaszkorban teljesen normalis, hogy keresed a helyed es nem tudod MOST ME´G elkepzelni magad a nagyvilagban. Ezen ne parazz! Viszont probalj meg nem kibujni a "kotelessegeid" alol.
Keress valami hobbyt Magadnak! Rajz, Enek, Hip-Hop, valamit ami tetszik... Lehet, hogy Te vagy a kovetkezo Megasztar, ki tudja!!!
36F
Szerintem is barátkozz össze, én tudom, hogy nem könnyű, de találj leglaább egyet akiben megbízhatsz és ő is benned. Sajnos nekem is csak öszz-vissz 1 barátom van de mivel most nincs csajom ő a legfontosabb ember nekem :)) (nem vok meleg, de ez így van xD).
Egyébként én sem akarok se csajt, se családot, se semmi ilyesmit, mert nekem jó így. De ha van egy csaj aki nagyon teccik akk nincs mit tenni :S
Tanácsokat kaphatsz. De az életeddel magadnak kell kezdened valamit. Senki sem élhet helyetted. Én azt hiszem, nem arról van szó, hogy nincs benned semmi érték, nem vagy alkalmas semmire. Inkább arról, hogy az átlagosnál lustább vagy.
Az hagyján, hogy most nem jársz suliba. Előbb utóbb már nem is kell. Tudatlan leszel, munkát nem kapsz, a szüleid megöregszenek és nem tudnak eltartani. Az majd igazi csődtömeg lesz. De minden pillanatban tudnod kell, hogy erről senki más nem tehet, kizárólag te magad. A későbbi sikereidet csak az iskolában alapozhatod meg. Ez nem könnyű, de csak magadra számíthatsz. Konkrét apró ügyekben kérhetsz átmeneti segítséget, amit meg is kapsz, ha a környezeted azt tapasztalja, hogy te is segítesz másoknak. Ez így működik.
Ha nehéz most a tanulás, úgy érzed, semmit sem tudsz megérteni, ez nem a butaságod, hanem a lustaságod jele. A túlnyomó többség nem zseni, sok-sok munkával éri el, hogy jól menjen neki. A tanulás is. Ha valamit nem értesz kérdezz kedvesen, udvariasan. És figyelj a válaszra. Nyilván korábban sem nagyon tanultál, onnan hiányzik valami, ami miatt a mostani anyagot nem érted.
Tehát kezd neki! Azonnal, és ne öt perc múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!