Nincs értelme az életemnek. Elhagyott a barátnőm. Mit tegyek?
Hát jó lenne ha haverokkal elmennél lógni erre-arra, lehetőleg ne találkozz a csajjal.
Gondolj arra, hogy ahogy ő összejött ugyanúgy összefog jöhet más is.
Nem becsült meg téged az...az ő baja!
Én mindig így álltam hozzá. Te akkor is jól fogod érezni magad.
Figyelj az embert élete során érhetik kudarcok,ezeken
túl kel esni mert akkor egy helybe fog állni az életed.
Ha elhagyott nincs mint tenni fel kell dolgozni és menni
tovább.:D
A zenés-relaxos módszert nem tartom jó 5letnek, mert könnyen a nem kívánt irányba terelődhetnek a gondolataid és a zene felfokozhatja az érzéseket.
Neked most aktív "kikapcsolódásra" van szükséged, hogy lefoglald magad. Járj társaságba, iratkozz be egy sportegyesületbe, egy nyelvtanfolyamra (vagy mindkettőre).
Én 19 éves koromban estem át ezen. Fél évig tartott, s tudod mire jöttem rá? fél évet elb...tam az életemből!!!
Ahogy ez a csaj összejött, úgy összefog jönni egy másik is. Van aki ennél nagyobb ütés után is fel kell. Te is megtudod csinálni. Csak akarni kell és ezt szó szerint érted. Szugeráld magad készíts terveket a mindennapjaidra, foglald le magad. Észre se veszed és túl vagy rajta.
Aztán összejössz mással ő meg főhet a levében mert nem becsült meg.Persze ez téged már nem fog érdekelni, mert ott az új barátnőd! ;)
Ez nehéz dolog..:S
Tereld el a figyelmed,hobbi vagy vmi.
Vagy irj üzit..:)
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!