Nincs értelme az életemnek. Elhagyott a barátnőm. Mit tegyek?
Tényleg ez még mindig jobb, mintha 30-40 évesen vált volna el tőled valaki, vitte volna magával a házat, a vagyonod és a 3 gyereked.
Ha megölöd magad, akkor elkönyvellek egy hatalmas nagy vadbaromnak, aki önző módon eldobta a saját életét egy apró bibi miatt, ezzel rengeteg szenvedést okozva családjának, rokonságának és baráti körének.
Nekem 3 szerelmi csalódásom is volt, 18 éves voltam, mire rátaláltam az igazira. Neked is jön majd egy új hölgyemény, csak nem kell erőltetni a dolgokat, hanem hagyni, hogy maguktól jöjjenek.
És ha még mindig úgy érzed, hogy fel akarod adni :
PARTY PARTY PARTY! :D EZEREEEEEEEL! :D
Ne érdekeljen mit csinál! Foglalkozz a saját jövőddel, haverjaiddal. Reményt ne fűzz a továbbiakban, mert ez nem igazi kapcsolat volt. Keress jobbat szebbet, közvetlenebbet. Olyannak kösd le az idődet, akivel mindent megbeszélhetsz nem csak a barátod, hanem tényleg a barátnőd is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!