Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az, hogy nekem...

Miért van az, hogy nekem semmi nem jön össze? Úgy érzem, hogy nincs értelme az életemnek.

Figyelt kérdés
Végre elkezdtem az Egyetemet, 2 év semmittevés után, de nagyon nem tetszik és minden nap sírva jövök haza. Nem értem amit a tanár magyaráz, az emberek nem szimpatikusak és az egész suli úgy ahogy van nem tetszik. azt hittem,hogy végre lesz értelme a napjaimnak, lesznek céljaim, nem kell szégyenkeznem amiatt,hogy nem járok iskolába, nem csinálok semmit. És most megint ugyan ott tartok, mint előtte. Nem tudom,hogy mit csináljak, teljesen összeomlottam. Az évek csak telnek én pedig nem tartok semerre sem, egy helyben toporgok. Mit tegyek?
2012. szept. 12. 12:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagyon izgulsz, a két év után nagy a változás, meg vagy ijedve. Az egyetem első éve mindenhol nagyon nehéz -mert teljesen új minden a középiskolához képest. Próbálj meg utánajárni- mit magyarázott a tanár, megérteni- ne gyűljön össze, amit nem értesz. Lehet külön konzultációt kérni a tanártól, szerintem a többségük nagyon szívesen segít, hogy megértsd.
2012. szept. 12. 12:55
 2/4 A kérdező kommentje:
az a baj,hogy azért nem értem, mert idegen nyelven van. Azt hittem érteni fogom, de tévedtem.
2012. szept. 12. 13:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Mennyire érdekel az a szak ahova jársz? Tudnád fanatikusan csinálni egy életen át?

Én nem mentem egyetemre...inkább pénzt akartam keresni, már 10 éve dolgozom. Autodidakta módon pedig elsajátítottam pénzügyi, tőkepiaci ismereteket, ennek is már 5 éve, és tudok vele foglalkozni.

2012. szept. 12. 14:15
 4/4 A kérdező kommentje:
nem érdekel egyáltalán. tudom,hogy akkor nem kellett volna jelentkeznem.
2012. szept. 12. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!