Így van értelme az életemnek?
Minden napom unalmas, ugyanúgy telik, hétköznap elmegyek iskolába ahol egy szót nem szólnak hozzám, levegőnek néznek, aztán hazajövök, tanulok, este ha valami internetes haverom feljön azzal beszélek de azt már beláttam hogy annak semmi értelme, írogatni valakivel aki 200 km-re lakik és soha nem fogok vele találkozni.
Hétköznap legalább nem ülök egész nap itthon, de hétvégén nincs mit csinálnom, itthon ülök egész nap esetleg az udvaron vagyok, mert nincs kivel elmennem sehova meg ilyenek. Teljesen unalmas az életem, egy haverom sincs, meg senki akivel egyáltalán tudnék beszélgetni. Nagyon undok módon állnak hozzám az emberek. Mit lehetne tenni? És van értelme egy ilyen unalmas, egyhangú életnek?
A hobbim unalmas de az nem számít szerintem, meg nem szoktam bulizni és dohányozni.
16/F
Furcsamód én is hasonlóan élem meg a mindennapokat, bár nekem van egy kisebb baráti társaságom, akikkel igazán jóban vagyok, de kong bennem az üresség egyszerűen. Jelenleg nincs kedvem velük se kimozdulni, ha nincs suli, egyszerűen bepunnyadok. Na meg nekem is itt van az internet, van akivel már évek óta beszélgetek, de messze lakik, így hosszútávon semmi értelme nincs, csak elpazarolt idő végtére is...
Ha jól tanulsz (én igyekszem pl.) akkor van esélyed elérni a céljaidat(már ha vannak) és kitörni ebből az egészből. Sablonszöveg, de fiatal vagy, ott van előtted az egész élet, még rengeteget változhatsz, és a környezeted is. Van értelme az életednek, csak néha mélyebbre kell ásni, és légy türelemmel.
16/L
Így semmi értelme az életednek, de ha akarsz tudsz változtatni rajta.
Nézd meg ezt a filmet: http://www.youtube.com/watch?v=RwKwQwvaHN8
Én már küldöm neki a pozitív energiákat... xD Meg a pénzenergiát :D
Nah, szóval komolytalan ez a film...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!