Így van értelme az életemnek?
Minden napom unalmas, ugyanúgy telik, hétköznap elmegyek iskolába ahol egy szót nem szólnak hozzám, levegőnek néznek, aztán hazajövök, tanulok, este ha valami internetes haverom feljön azzal beszélek de azt már beláttam hogy annak semmi értelme, írogatni valakivel aki 200 km-re lakik és soha nem fogok vele találkozni.
Hétköznap legalább nem ülök egész nap itthon, de hétvégén nincs mit csinálnom, itthon ülök egész nap esetleg az udvaron vagyok, mert nincs kivel elmennem sehova meg ilyenek. Teljesen unalmas az életem, egy haverom sincs, meg senki akivel egyáltalán tudnék beszélgetni. Nagyon undok módon állnak hozzám az emberek. Mit lehetne tenni? És van értelme egy ilyen unalmas, egyhangú életnek?
A hobbim unalmas de az nem számít szerintem, meg nem szoktam bulizni és dohányozni.
16/F
Tényleg baromság :D
Annyi életszerű van az egészben, hogy ha nagyon akarsz valamit, és arra összpontosítasz, a nem kívánatos dolgokat meg kilököd az elmédből, akkor van a legnagyobb esélyed arra, hogy megkapd azt a valamit, legyen az bármi. Így ha akármilyen lehetőséged lesz arra, hogy közelebb juss ahhoz a valamihez, nem azon fogsz filózni, hogy miért, meg hogy, csak csinálni fogod. Az már más kérdés, hogy valóban a legjobb utat választod-e ahhoz, amit szeretnél...
Nekem annyi jött le az egészből, hogy tudatosan kell élni és lehetőleg mindenre gondolni.
+ összpontosítani, a lényegtelen dolgokat meg elfelejteni.
DE BOSSZULNI KELL. BOSSZÚ NÉLKÜL NINCS ÉLET. A BOSSZÚ HATÁROZZA MEG AZ ÉLETET.
ZOLIKA JÓ KIS FILM
MILYEN ÉRDEKE VOLT ANNAK, AKI EZT CSINÁLTA?
MIÉRT CSINÁLNAK ILYEN KISFILMET?
MIT AKARNAK EZZEL ELÉRNI?
ÉS KINÉL?!
haha nem lesz neandervölgyi, pfuj. szülők elpatkolnak, megyek csövinek meghalok :(
Haha, meg ugye...
Pl. telefont akarsz venni... vagy bármi.
Lesz pénzed, az elmédben az forog, hogy telefont bármi áron.
A pénzt nem másra, TELEFONRA fogod költeni.
Ha csak akarnál, de nem ezzel az idióta módszerrel telefont, akkor másra költenéd, az akkori SZÜKSÉGLETEID elégítenéd ki, a mának élnél.
Szóval ez a nagy misztikusság...
Sok buta ember bedől az egésznek.
Meg is érdemlik.
Mindenesetre: 80AS KARAKTERT AKAROK A TAURI REALMEN 2 HÉTEN BELÜL!!!!!!!!!!! KI IS ÍROM MAGAMNAK CETLIRE FELKELE A GÉP ELŐTT MEGLÁSSAM 14 NAPON KERESZTÜL TYŰ REMÉLEM MEGLESZ! MINDENT BEVETEK HOGY MEGLEGYEN!
AMIT FENT LEÍRTAM AZ A QRWA NAGY MISZTIKUSSÁG EZ A LÉNYEGE.... CSAK ARRA GONDOLSZ, ÉS LEHETŐSÉGED LESZ RÁ, AZT FOGOD MEGVENNI. DE NEM ETTŐL LESZ TÖBB PÉNZED MEG ILYENEK. CSAK EZ LESZ AZ ELMÉDBEN, LD TELEFONOS PÉLDA.
HÁHÁ HAHA HOHÁLHLHÁHLHLÁÉHÉÁHÁÉHÉ
ITT A HAAAAAAAAAAATAAAAAAAAAALMAAAAAAAAAAAAAASSSSSSS MISZTIKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
ENYIIIIIIIIIIIIIIIIIII. HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁH
SOK BUTA NEM GONDOLKODIK CSAK HALLGATJA ÉS KÖVETI MINT A KUTYA AZ EGÉSZET HAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!