Mit tehetek akkor, ha régóta visszatérő érzés, hogy nincs értelme az életemnek?
Szia! Nekem is volt, van ilyen érzésem, hogy nincs nagyon értelme az egésznek, sokat tenni nem tudtam ellene, megvárom míg az aktuális mélypont véget ér. Tudom hogy ez nem tanács, de szerintem idővel jobb lesz és nem csak azért mert lesz több barátod, meg munkád, hanem mert te önmagadban is sokat változol. Korábban voltak nagyon rossz időszakaim, most 23 évesen már nyugodtabb vagyok, pedig a bajaimon nem javítottam szinte semmit, csak valahogy most már jobban fogom fel a helyzetem. Végül is nem a vihar múlt el, hanem én vettem esernyőt.
Egyébként nem vagyok szegény, szerintem nem rosszak a munka kilátásaim se -mondjuk barátaim nincsenek szinte- csak valahogy mégse tudok örülni az életnek. Ha még tanulsz, akkor gondolom főiskolán vagy egyetemen vagy, ott nincsenek barátaid? Vagy az a bizonyos szétszéledt csapat ott volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!