Egy kis felvilágosítás kellene nekem. Ennek van még értelme? Mit csináljak magammal hogy ez az érzés elmúljon?
Elhidegülésnek hívják. Ha ennyire zsigeri távolodni vágyás van benned, úgy nehéz lesz helyrehozni.
Valószínűleg a személyiségetek annyira más irányba fejlődött, hogy ez lett a vége.
Ha emberként szereted, akkor még addig köszönjetek el egymástól, amíg békében meg tudjátok tenni és nem fajul tányércsapkodós vitáig.
Nálam is ez volt, a végén már majd sírógörcsöt kaptam, amikor közelíteni akart. Mint embert szerettem és tiszteltem, de mint pár már rég nem volt az igaza. Több mint fél éve kínlódtunk, addig húztok, hogy totálisan kihült közöttünk minden és én ennek hatására már esélyét sem láttam a kapcsolatunk helyrehozásának. El sem tudtam már képzelni, hogy hozzám érjen újra. Nagyon mebántottuk anno egymást, ennek lett a következménye mindez. Amikor egy este ismét próbálkozott én pedig befordultam a fal felé és rámjött a sírás (még a simogatásától is frászt kaptam), akkor igazából rájöttem, hogy szeretet ide vagy oda, ez már rég nem az, amire vágyok és mindkettőnknek van joga boldognak lenni. Úgy döntöttem ideje lezárni, így is történt.
Én így is azt érzem, hogy az utolsókig húztam, de ezt egyszerűen már nem lehetett visszafordítani, ez van.
Beszéltél már vele erről? Kikérted már az ő véleményét, hogy ő hogy érez? Ahogy előttem is írták, próbálj meg elgondolkodni, milyen lenne egyedül lenni egy ideig. Gondolkodj el rajta, hogy szerinted miért nem megy az elválás - valamiféleképpen mégis összetartoztok, vagy csak ennyire megszoktad? Tényleg bonyolult az ilyen. De egyedül nem lehet megoldani. Beszélgess a pároddal, esetleg ott a lehetőség arra a bizonyos "szünetre".
Másik oldalon viszont, ha azt érzed, hogy rendbe lehetne hozni, de elfog a "nem akarom érzés", esetleg mégis félreteheted az érzést, és megpróbálhatod, ha még nem próbáltátok helyre hozni. Ki tudja, mi lenne a vége?
Remélem, rendbe jönnek a dolgaid.. Mindenkinek kell egy kis szabadság, ha kötődik valakihez egy párkapcsolatban, ha nem. Két éve van kapcsolatom, szeretjük egymást, komoly a dolog. De néha (és ezzel sztem mindenki így van!) nekem is kell az egyedüllét, a levegő, az, hogy szabadnak érezzem magam, holott közben elköteleztem magam. Remélem, tudtam segíteni :)
Talán egy időre kapcsolj ki. Költözz el barátnőhöz, szülőkhöz, bárhova egy-két hétre, ahol önmagad lehetsz, összeszedheted magadat, meló után élhetsz. Addig a gyerekek maradhatnak otthon az apjukkal. A pároddal próbáld megbeszélni, hogy már nem az igazi és levegőre van szükséged.
Ebben az időszakban talán egy kicsit lenyugszol és rendeződnek a gondolataid, körvonalazódik, hogy mit is kellene tenned, hogyan lennél boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!