Egy kis felvilágosítás kellene nekem. Ennek van még értelme? Mit csináljak magammal hogy ez az érzés elmúljon?
Tényleg nehéz kérdés, 10 év után szerintem a legtöbb párt a megszokás tartja egyben, és az hogy könnyebb gyereket nevelni, létbiztonságot fenntartani így, mint egyedül. Én a nyitott kapcsolatban látnám a megoldást, szerintem jót tehet a házasságnak, ha mindenki fel tud töltődni máshol. Csak hát kicsi az esély rá, hogy a pár mindkét tagja rábólint, a megcsalás meg nem fog segíteni. Örök probléma, Szilágyi Vilmos szexológus nagyon is naprakészen ír erről az intim kapcsolatról szóló könyvében.
Az is probléma, hogy ilyen hosszú együttélés után, a negyven felé haladva, már nehéz új stabil kapcsolatot kialakítani egy új emberrel. Az emberek személyisége megszilárdul, nehezen szoknak össze, pláne ha gyerek is van a képben. Szóval marad a nyitott kapcsolat, vagy az önálló élet, ami sok lemondással jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!