Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy kis felvilágosítás kellene...

Egy kis felvilágosítás kellene nekem. Ennek van még értelme? Mit csináljak magammal hogy ez az érzés elmúljon?

Figyelt kérdés
Már régóta együtt élek a párommal, és nem éppen felhőtlen ez a kapcsolat, nagyon erősen gondolkodom azon hogy elköltözöm tőle, itt hagyom. DE NEM MEGY! Miért nem? Miért érzem azt hogy na mától megpróbálok javítani ezen a kapcsolaton, de egy az egybe ahogy ez megfordul a fejemben máris olyan nem akarom érzés fog el. Pedig lehet hogy lehetne rendbe hozni. A másik meg. Nem akarok vele szexelni, nem akarom hogy hozzám érjen. Most mit csináljak? Vannak gyerekek is. Nem egyszerű.van ennek még értelme?
2013. ápr. 2. 12:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Tényleg nehéz kérdés, 10 év után szerintem a legtöbb párt a megszokás tartja egyben, és az hogy könnyebb gyereket nevelni, létbiztonságot fenntartani így, mint egyedül. Én a nyitott kapcsolatban látnám a megoldást, szerintem jót tehet a házasságnak, ha mindenki fel tud töltődni máshol. Csak hát kicsi az esély rá, hogy a pár mindkét tagja rábólint, a megcsalás meg nem fog segíteni. Örök probléma, Szilágyi Vilmos szexológus nagyon is naprakészen ír erről az intim kapcsolatról szóló könyvében.

[link]

Az is probléma, hogy ilyen hosszú együttélés után, a negyven felé haladva, már nehéz új stabil kapcsolatot kialakítani egy új emberrel. Az emberek személyisége megszilárdul, nehezen szoknak össze, pláne ha gyerek is van a képben. Szóval marad a nyitott kapcsolat, vagy az önálló élet, ami sok lemondással jár.

2013. ápr. 2. 18:34
 12/12 A kérdező kommentje:
Nehéz ez így, főleg mert vannak gyerekek. De úgy gondolom most még 31 éves vagyok, igaz három gyerkőccel. De hiszek abban hogy még kellhetek valakinek, és elfogad. Viszont a nyitott kapcsolat azért nem működne, mert én függetleníteni akarom magam. nem vagyok hajlandó tovább tűrni ezeket a dolgokat. Még gyengének érzem magam hogy lépni tudjak, gyilkol is a lelkiismeretem ez miatt. De nyílt lapokkal kell játszanom.
2013. ápr. 4. 06:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!