Szerintetek van értelme kicsiket nyaralni vinni?
Van értelme, én a gyerekeket akkor vittem Madridba amikor 9 és 7,5 évesek voltak, az egyik állatkertben fókával lehetett úszni, a másikban pedig a delfinshowra pont a kicsit választották ki a közönségből. A mai napig emlegeti hogy mekkora élmény volt, hogy megsimogathatta a delfint és egy kis csónakba beültették és egy delfin húzta körbe.
Attól hogy téged nem érdekelt 12 évesen London azt megértem, ha a szüleid unalmas városnéző programokat állítottak össze a felnőtt igényeiknek, én a madridi utat a gyerekeim igénye szerint állítottam össze (persze belefért 2 óra az El Prado-ban is) és a mai napig mondogatják, hogy milyen jó volt.
Kevesebb nem lesz tőle a gyerek,az egészen biztos...Ha anyagilag belefér(amerikába csak úgy nem utazgatnak az emberek,ha nincs rá pénz,sztem),akkor egy hatalmas álmot váltanak valóra,és nyilván amugy is távol mentek volna nyaralni,nekik mindegy,így meg a gyerek boldog lesz..
Én semmi kivetnivalót nem látok benne...Unokahugomek kb. 15eves korukra bejárták az egész világot...Ma legalább 3nyelven anyanyelvi szintén beszélnek,természetes nekik a repulon utazás,az,hogy a világ minden részén vannak barátaik...stbstb..Emellett ugyanúgy értékelnek egy balatoni hétvégét is...
Őszintén szólva én irigylem őket...Én betoji vagyok,hiába tudok más nyelveken(elméletben)felek megszólalni,hiába tehetnem meg,hogy külföldön nyaraljak,nem teszem,mert frusztral,h ismeretlen helyen vagyok...és meg sorolhatnám,pedig nem tartom magam egy elveszett embernek úgy általában..
Ha majd lesz gyereked nem fogsz feltenni ilyen kérdést.
Gyereknek is szüksége van változatosságra. Sőt azt is érzik ha a szüleik boldogok pl mert nyaralnak, világot látnak.
anyukám is pont hasonló elveket vallott, és semmit nem veszítettem azzal, h 12 évesen voltam először nyaralni Görögországban. sokkal több minden megmaradt, sokkal több dolgot megnézhettem, megcsinálhattam, mintha 6 évesen vitt volna.
kisebb koromban mentünk Balatonra, Velencei-tóra nyaralni, vagy rokonokhoz vidékre.
volt és van még elég időm utazgatni a világban, számomra jó érzés, h a párommal együtt fedezhetünk fel új tájakat, úszhatunk a tengerben, mászhatjuk a magas hegyeket.
ha lesz gyermekünk, akkor max a horvát tengerpartig megyünk amíg kicsi, hiszen egy hosszú út, az időeltolódás megviselné, és egyikünk sem tudná úgy élvezni a nyaralást.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!