Van még olyan ember, aki nem kér pénzt azért, hogy meghallgassa a másikat, segítsen rajta (ha tud), ilyen téren mint a diéta?
Tudom hogy ez annak a dolga akire tartozik. Én jelenleg szeretnék áttérni egy egészséges életmódra, mindenféle hihetetlen kiadás nélkül. De szomorúan tapasztalom, hogy akinek esetleg munkája, hobbija a tanácsadás, elég komoly összegeket kér el ezért.
Valaki Tudna ajánlani egy közösséget? Vagy valamilyen típusú naplót, vagy nem is tudom. Kinek mi vált be a leginkább?
Akinek ez a munkája, az nyilván pénzt kér érte, hiszen ebből él.
Aki meg nem ért hozzá, az meghallgathat, meg okoskodhat is, de nem valószínű, hogy ténylegesen tud segíteni...
Akinek ez a munkája és időt és pénzt áldozott arra, hogy képezze magát nyilván nem segít ingyen és nem is lenne etikus ilyenre kérni.
Aki laikus az pedig annyit tud segíteni Neked, mint Te magadnak, ha nekiülsz és rendesen átböngészed az internetes fórumokat, oldalakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!