Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van még olyan ember, aki nem...

Van még olyan ember, aki nem kér pénzt azért, hogy meghallgassa a másikat, segítsen rajta (ha tud), ilyen téren mint a diéta?

Figyelt kérdés

Tudom hogy ez annak a dolga akire tartozik. Én jelenleg szeretnék áttérni egy egészséges életmódra, mindenféle hihetetlen kiadás nélkül. De szomorúan tapasztalom, hogy akinek esetleg munkája, hobbija a tanácsadás, elég komoly összegeket kér el ezért.

Valaki Tudna ajánlani egy közösséget? Vagy valamilyen típusú naplót, vagy nem is tudom. Kinek mi vált be a leginkább?

2015. márc. 30. 11:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Akinek ez a munkája, az nyilván pénzt kér érte, hiszen ebből él.

Aki meg nem ért hozzá, az meghallgathat, meg okoskodhat is, de nem valószínű, hogy ténylegesen tud segíteni...

2015. márc. 30. 11:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Nézz utána magad...olvasgass a témában aztán próbáld ki neked mi válik be. Ha meg professzionális munát kérsz akkor azt ne akard ingyen. Az aki ezt tanulta évekig, nem fog ingyen táplálkozási tanácsot adni neked.
2015. márc. 30. 12:01
 3/5 anonim ***** válasza:
30 kilót fogytam,van tapasztalatom.Ha gondolod írj,szivesen segítek INGYEN!
2015. márc. 30. 12:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Akinek ez a munkája és időt és pénzt áldozott arra, hogy képezze magát nyilván nem segít ingyen és nem is lenne etikus ilyenre kérni.

Aki laikus az pedig annyit tud segíteni Neked, mint Te magadnak, ha nekiülsz és rendesen átböngészed az internetes fórumokat, oldalakat.

2015. márc. 30. 13:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez most olyan mint a fordítóknál. Van egy dokumentumod amit le akarsz fordíttatni, de a fordító 3x annyiért fordítja le neked mint a szomszéd Lacika, aki tök jól tud angolul, meg a Mari néninek is tök jól lefordította azt a 4-5 oldalt. Kifizeted a pénzt Lacikának, de mivel nem kapsz professzionális munkát, ezért nagy valószínűséggel nem lesz jó. Kénytelen leszel máshoz fordulni, egy profihoz, aztán rájössz, hogy nem spóroltál, hanem plusz kiadást csináltál. lehet hogy olyan aki lefogyott elmondja neked ingyen azt ami nála bevált,de nem tudja felmérni, hogy nálad is beválik-e majd. Mindenkinek más a szervezete, lehet hogy csak ártani fogsz magadnak azzal ami nekem jó volt...
2015. márc. 30. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!