Miért ne ehetne az ember töltött káposztát diéta közben? Már nagyon sok ilyen kérdést olvastam itt és annyira egyforma mind.
Divat és vallás kérdése hogy mi a jó.
A mai divatok szerint a hagyományos ételek nem menőek, megbetegítő és amúgy hízást segítő (itt nem mindig a mértéken van szó, betegség esetén mértékletes táplálkozás is kóros testsúlyt eredményezhet) gabonafélék, tejtermékek meg pont igen. Divat mindig változik, a divatokat alátámasztó áltudomány meg szakembergárda véleménye is.. nem kell foglalkozni vele, vagy mindenki találja meg a számára szimpatikus divatot, vallást.. :)
"Jobb helyeken nem eszik,"
Hinnye, akkor a Földön nincs jobb hely, néhány nomádot leszámítva. 10-12ezer éve van mezőgazdaság, gabona volt az egyik első termesztett növény.
Pedig már úgy örültem, hogy eltűntél.
A világ korát vannak akik 6000 évesre datálják, a 12000 év ebben az esetben nagyon nagy túlzás.
Attól, hogy mi rossz helyen élünk és ránk lett erőltetve a moslékevés, ez csak egy állapot lesz amin lehet változtatni.
Ha nő vagy akkor tudok olyat, aminek még inkább örülnél!
Ha srác, akkor valami gluténmentes szesz mellett megbeszéljük, ezen ne múljék!
Nincs semmi rossz a töltött káposztában,főleg,ha nem disznóhúsból készítik.
Hús=belefér a diétába, kell is
Rizs= szinte a fő ch forrás diéta alatt
Káposzta=zöldség, alig van benne kcal,egészséges
Ezek a fő alapanyagok.
Akkor mi a bánattól ne férne bele?
A mellé vágott 2 szelet kenyér, ami nem fér bele,ahogy mondtad.
Magában teljesen jó.
Próbáld meg bizonyítani barátom, hogy a Föld régebbi mint ~6000 év (felőlem lehet 10e), és belemész egy olyan vallási vitába, amit nem nyerhetsz meg.
Nem bizonyítható az álláspontod, bár meg sem cáfolható.
Kicsit elkanyarodtunk a kérdéstől,felôlem vitathatjátok nyugodtan....
Szerintem is meglehet enni a töltött káposztát diéta alatt. Azért írtam ide a kérdésem mert nagyon sok hasonló kérdés van ,hogy " szabad-e enni....?" Amitől frászt kapok!! Miert ne lehetne???!
Egye meg a diétázó ami jól esik,csupán 8. Darab töltött káposzta helyezt egyen 3at...
Pont a kérdésed lényegére kanyarodtunk rá.
A vallásra. Valaki abban hisz hogy nem lehet töltött káposztát / húst / zsírt / szénhidrátot / faforgácsot enni, valaki meg másban hisz.
Lehet, hogy van előnyösebb/racionálisabb hit, de elméleti szinten az összes hit egyforma hülyeség, amit az orvostól/dietetikustól hallunk pont annyira, mint amit a természetgyógyásztól.
Azt a vallást, diétát stb. kell megtalálni, ami személyre szabottan neked jó (ami az adott fogynivágyónak jó).
Van olyan fogyózó, akinek bejön a koplalás. Fehérlisztezés, cukrozás mellett koplal és köszi jól van, meg van elégedve a vékony alakjával és neki jó ez az étkezési mód és az eredmény.
Van akinek a vega koszt jön be és van akinek a töltött káposzta, ez maximálisan vallási kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!