Viccnek szántam, ne vedd komolyan, teljesen rendben vagy, szard le más véleményét.
2015. jún. 25. 12:15
12/21 anonim válasza:
Ha annyira akarsz combból fogyni akkor csinálj lábgyakorlatokat, ennyi. De nincs vele semmi baj. A melleddel sincs semmi gond, nem mindenki a nagymellű nőket szereti, sőt, van akit nem is igazán érdekel a mellméret, mint pl. engem sem.
2015. jún. 25. 16:50
13/21 A kérdező kommentje:
Járok rendszeresen futni (bár fél óránál többet sajnos még nem bírok), és csinálom a lábgyakorlatokat is, de nem nagyon változik semmi. Talán csak sokkal több idő kell neki, majd kiderül.
2015. jún. 25. 20:05
14/21 anonim válasza:
másfél hónap kell neki minimum, hogy meglátszódjon akár egy kicsi is sajnos.
2015. jún. 25. 20:07
15/21 A kérdező kommentje:
hát én már 3-4 hónapja csinálom, minimum heti 3-4 alkalommal..előtte is sportoltam, de ezek mindig időszakosak voltak, aztán volt pár hónap kihagyás.
2015. jún. 25. 20:42
16/21 anonim válasza:
Izmosíts továbbra is szorgosan, nagyon vékony vagy, lassan a gebe kategória, az meg nagyon nem szép. Kitartóan, hosszú hónapokig csináld a guggolásokat, kitöréseket, haspréseket, súlyzós edzéseket, és ne úgy étkezz, mint egy fogyókúrázó, tömegelj inkább.
2015. jún. 26. 16:51
17/21 WhiteLabel válasza:
Ezen a szinten újra beinditani a fogyast Thermo zsiregeto kéne, de szerintem ne csináld, teljesen rendben vagy tényleg.
2015. jún. 26. 16:58
18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Megpróbálom elfogadni magam, és mellé sokat sportolni, nem szeretnék zsírégetőket szedni, mert kezdem én is úgy érezni, hogy ez már nem egészen normális, meg hosszútávon úgysem tudnám fenntartani, amit azzal elérek, csak nagyon nagy erőfeszítések árán..Szóval jó lesz ez így, de azért megpróbálom kihozni belőle, amit önerőből, kiegészítők nélkül maximálisan ki lehet:)
2015. jún. 26. 21:29
19/21 anonim válasza:
Kedves Kérdező,
felejtsd el ezt a egész méricskélős baromságot és egyél rendesen, amit csak megkívánsz. Mellette mozogj. Fél lábbal már most az anorexiában vagy ugyanis. Kösd le magad mással, ne nézegess modellekről, más nőkről készült fotókat, én a helyedben ezt az egész témát elengedném a 3.14-ba. Tudom, miről beszélek, nagyjából ilyen alkat vagyok mint te (180 cm, 65 kg körül), hajlamom van nekem is a testképzavarra. Eszem rendesen (persze ésszel) nem nézegetem magam a tükörben, és nem is mérem magam soha. Inkább van egy kis pocim és vastagabb combom, minthogy 35 éves koromra szó szerint megrohadjak egy ilyen ocsmány betegségben mint az anorexia. Jobbulást.
2015. júl. 17. 14:16
20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm Neked is a választ! Tudom, hogy igazad van, de annyira nehéz nem foglalkozni ezzel, hiába tudom, hogy az életben ennél ezerszer fontosabb dolgok is vannak..de megpróbálok tényleg tudatosan odafigyelni erre. Egyébként a hozzáállásom, vagy a képem alapján mondod, hogy már anorexiás vagyok? Vagy mindkettő?:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!