Szerintetek reális, hogy szeretnék még fogyni a combomból? (kép)
Mindenki hülyének néz, és felülről elég vékony vagyok..De szerintem combból még mehetne le...
Szerintem mellből fogyj még :D
egyébként inkább felkéne szedni, és esetleg picit izmosodni...
egyáltalán nem vastag, pont jó, nyugi :D
inkább max plötyinek láthatod (ezt ilyen képről mi nem tudjuk megállapítani), de akkor sem fogyni kell belőle, hanem edzeni rá :)
Egyébkén így képen én sem látom olyan vészesnek, innen látszik, h van egy jó kis testképzavarom, mert kb ahány tükör, annyi alak..a torzítástól függetlenül:D
Mellem soha sem volt, még 76 kilósan sem. Ha valaki megdob fél millával , szívesen elmegyek mellnagyobbításra:D ja, és ez még szivacs:) ennél is rosszabb a helyzet, sajnos.
Kérdező, leírod a magasságod és a testsúlyod?
Egyébként teljesen egyetértek az előttem szólókkal, nagyon szép vékony vagy, irigyellek is, nem kell fogynod!
173/ 59-60 jelenleg. A "normál súlyom", amit könnyen fenn tudok tartani, az olyan 63-64 kg. Szerintem nem sok különbség van látványban,a combom kb 2 cm-vel vastagabb, és nincs beesve a hasam, ha annyi vagyok.
Egyébként akár hiszitek, akár nem, oké, hogy a többség azt mondja, hogy vékony vagyok, jól nézek ki, de mindig van 1-2 ember (nem is olyan ritkán), aki megjegyzi, hogy "látom neked is a combod kényes terület" "úgy látom combra hízol" stb...És ezek teljesen kizökkentenek a lelki nyugalmamból, főleg hogy nem a legjobb az önértékelésem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!