Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Én nagyon szeretem a kenyérfél...

Én nagyon szeretem a kenyérfélét, zsömlét, kiflit, de tudom, hogy attól nem fogok lefogyni! Viszont képtelen vagyok reggelire joghurtot, vagy csak gyümölcsöt enni! Mit egyek ami kiváltja a kenyeret, vagy ami laktató és nem hízlal?

Figyelt kérdés
2010. márc. 1. 21:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Örülök, a kommentednek.Hogy miért?

10 centivel vagyok alacsonyabb,kilóra annyi mind Te.Már 11,4 kilót fogytam,csak annyi változtatással éltemben,hogy nem eszem finomlisztet,cukrot,nincs Cola,édesség.

Kérdésedre válaszom:Én is megeszem,a péksütit reggelire. Nélküle nincs reggeli.Korpás zsömit,vagy rozs kenyeret eszem.Néha becsúszik a fehérkenyér(ma is mert nem voltam itthon).Szerintem ez nem gond.Annyi a különbség,hogy ha fehérkenyér a reggeli,abból háromszor annyi kell ,mint a rozsosból,vagy korpás zsömiből.

Edd csak nyugodtan.Szénhidráttal kezdjük a napot.

2010. márc. 2. 11:36
 12/15 anonim ***** válasza:
23:01 -nek. Majd meg tudnád ki körül forog a világ, ha abban a helyzetben lennél mint én. Én azért nem hízok el, mert nem zabálhatok össze mindent. Hidd el nem öröm számomra, hogy gyerekkorom óta szigorú korlátok között élek,immár 40 éve. És még egy r...adt kiflit sem ehetek meg. Na ehhez mit szólsz? Vagy az én szigorú diétámnak ez a jobbik része hogy karcsú maradtam. 56 kilós vagyok évtizedek óta. Na akkor ennek is van hasznos oldala.
2010. márc. 2. 12:46
 13/15 anonim ***** válasza:
És ennek mi a f@sz köze van ahhoz,hogy van aki fogyni szeretne,ezért nem zabálhatja tele magát kiflivel? Egyen kenyeretet kenyérrel helyetted is,vagy mire gondoltál?
2010. márc. 2. 14:33
 14/15 A kérdező kommentje:
Gyerekek! Ne kapjunk össze itt! Arról senki sem tehet hogy kedves xy válaszoló nem eheti azt amit szeretne. Erről mi nem tehetünk. DE, a szülés után én szeretném a régi formámat visszanyerni, elsősorban magam miatt, de a férjemnek is kedveznék vele, mert úgy tűnik zavarja a külsőm:( Megyek vissza dolgozni és a ruháimba bele kéne férje, nincs most pénzem egy rakás ruhát vásárolni:( Tehát a lényeg ehetek kenyérfélét, csak mérsékkel és reggelire!
2010. márc. 5. 13:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát aki továbbra is eszik gabonából készült dolgokat, tök mindegy miket, annak nem gratulálok annyira.
2014. febr. 23. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!