Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak? Adataim lent

Hogy fogyjak? Adataim lent

Figyelt kérdés

14 éves fiú vagyok és 174 cm 75-76 kg

2 hónap alatt mennyit tudok fogyni kb? Ha mindig eljárok kocogni?

2015. jún. 18. 14:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne akarj.
2015. jún. 18. 14:44
 2/3 anonim válasza:

A BMI-d pont jó,nincs szükség fogyásra,de ha fogyni szeretnél,előbb fejben döntsd el.

A kocogás jó ötlet de önmagában nem elég,válasz mellé még egy sportot,pl. úszás,vagy elmész konditerembe és súlyt emelsz,de vigyázz milyen ütemben kezded.Először nem szabad sokat edzeni(legyen az kocogás,úszás,kondi),fokozatosan kell beütemezned magadnak.

2015. jún. 18. 15:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Simán lehet szüksége fogyásra, a párom ennyivel kövér volt fiatalon, azóta valamivel több izma van, 2 centivel magasabb és 65 kilóval még pont nincs úszógumija.

14 éves fiúk ritkán izmosak annyira, hogy ez jó súly legyen számukra.

Kérdező, a mozgás mindenképpen jó ötlet s szerintem válts életmódot, nem feltétlenül drasztikusan, de bizonyára van mit javítani az étrendedben. A kalóriák figyelése és a mennyit fogyok x idő alatt szerintem Neked nem kell első körben, kicsit figyelj oda jobban és kész.

2015. jún. 18. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!