Hogy tudnék 1 hét alatt olyan 8 kg-t leadni?
Írd meg hogy hogy sikerült.!
Én örülnék a heti maximum 2 kilónak is.
Nehéz dolog ez a fogyás!
Én 5 napig dolgoztam 7-től este fél 9-ig szinte megállás nélkül napi 2-3 alkalommal ettem keveset ahhoz képest amit szoktam annak csak az egyharadát kb.
Mégsem fogytam semmit.
Hulla fáradt voltam este már enni sem kívántam , pár falatot ettem este szerintem a napi kalóriamennyiség még az 1000 kalóriát sem ütötte meg, mégsem fogytam semmit.
Éjszaka alig tudtam aludni pár órát a fáradtságtól.
Szerintem ez egy hosszabb folyamatnak kéne hogy legyen hogy jelentős mennyiséget fogyjon az ember és ha vissza is szed valamennyit akkor se látszódjon meg olyan hamar.
Amúgy egyébként én nem akartam koplalni csak annyira dolgoztam hogy egyszerűen nem értem rá enni.
Nem éreztem magam éhesnek mert az agyam nem az evészeten járt hanem hogy meg feleljen a munkám,és húztam a kaja időt hogy beleférjek az időbe, igaz hogy közben remegtem, mert a folyadék mennyiség sem volt meg.
De szerintem ez attól függ hogy az ember mihez van szokva, én az 5 nap után sem eszem már akkora mennyiségeket mint előtte, jó kis lecke volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!