4 kg-ot mennyi idő alatt tudok leadni? És mit kell hozzá tennem?
Figyelt kérdés
Mennyit egyek egy nap, hány kalóriát, ha leakarok adni 4kilót? 168cm 54kg vagyok, és 50 szeretnék lenni.. Tudom előbb kellett volna gondolkoznom,mert itt a nyár, de ha most belehúzok egy hónap alatt lemehet,nem? 1200Kalória egy nap? Az úgy rendben lenne? Sok zöldség,gyümölcs,hús.. és heti 3x-4x eljárok futni kb egy-fél órát. Így sikerülhet?2015. máj. 30. 12:35
1/3 anonim válasza:
Ha nem 14 alatt vagy, akkor inkább ne akarj fogyni.
Mivel túlsúlyod nincs, így nagyon lassan tudsz majd fogyni, persze ha egészségesen akarod.
2/3 anonim válasza:
szerintem nem fogyni kellene inkább egy kicsit izmosodni,feszesebb alakot csinálni :)
3/3 anonim válasza:
Én egy hét alatt fogytam 1,5 kilót, minden nap futottam 3-4 km-t és úsztam is. Emellett nem ettem semmi kenyeret, tésztát krumplit, csak csirkemellet, uborkát és egyéb zöldségeket. Gyümölcsfélékből se egyél sokat - de azért attól ne tiltsd el magad - azokban is elég sok a szénhidrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!