Mennyi kalóriát kellene ennem? Segítene valaki?
Figyelt kérdés
160 cm, 50 kg-os 23 éves nő vagyok, szeretnék fogyni 2-3 kg-ot, de nem tudom mennyi kalóriát kellene ennem naponta, hogy egészséges fogyásom legyen, ne koplaljak, stb.
Hetente 3x edzek 1 órát, heti 5 napot (8órát naponta) dolgozok, nem túl megerőltető álló munka.
Tudna valaki segíteni?Sajnos pár éve volt már problémám a fogyással, nagyon túlzásba vittem, ami miatt nem volt fél évig menstruációm, ezt szeretném elkerülni mindenképp. (1300-1400 kalóriát ettem és minden nap edzettem 1 órát)
Mennyi lenne ideális kalóriabevitel számomra a leírt adatok alapján? (édességet, chipseket, gluténos ételeket (gluténérzékeny vagyok) nem eszek, sok húst, napi 1-2 gyümölcsöt és zöldséget eszek, köretnek általában rizst, vagy krumplit eszek (nem sütve).
2015. jún. 14. 12:26
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
2015. jún. 14. 14:59
3/3 anonim válasza:
Nem lehet pontosan megmondani, nem tudhatjuk pl. az anyagcseréd sebességét, én 1500-1600 kalóriával kezdeném (persze ha éhes lennék mellette, ennék) s ha nem fogynék, megpróbálnám csökkenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!