1 év alatt lefogyhatok?
160 cm és 85 kg vagyok. Jövő nyárra (kb június végéig) szeretnék lefogyni 20-25 kg-ot.
Életmódok váltok egészségesen étkezem, édességeket elhagyom. Tornázni fogok vagy biciklizni (futni nem bírok ekkora súllyal).
23/L
# 1 válaszoló, leírod a módszeredet? Kíváncsi vagyok rá.
Most én is diétázom, 1200 kalóriás étrenden vagyok, minőségi kajákkal (hús, tojás, zöldség, gyümölcs, tejtermék) + napi szinten torna. Így kb. heti 1 kg fogyást igér, meglátjuk.
Kérdező, hasonló módszerrel bőven sikerülni fog neked is, jóval rövidebb idő alatt is, mint egy év. Sok sikert, és kitartást hozzá! Hajrá! :)
igaz nem az első vagyok de válaszolok én is. én 800-1000 kalóriás étrenden vagyok, sovány húsok, halak, marha, csirkemell, rengeteg zöldség, tejtermék, vitaminok, szinte semmi szénhidrát. persze azért hetente egyszer bűnözöm, de szerintem ennyi kell.
Mozgások: heti kétszer két óra tánc, heti kétszer egy óra lovaglás, heti négyszer fél óra futás, heti egyszer valami szabadtéri tevékenység, ez nyáron úszás, túrázás,strandröplabda, görkorcsolya, biciklizés, télen jégkorcsolya, aerobic, konditerem. egy pihenő napom van a héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!