Így lefogyhatok 4-3 hónap alatt?
Figyelt kérdés
Sziasztok 15 éves lány, 153 cm, és 46 kiló vagyok, de van rajtam felesleg , amit leakarok adni, vastagok a combjaim, illetve a hasam is hájas. Szeretnék lapos, illetve egy kis kocka hasat nyárra, vagy olyan tavaszra. Úgy sikerülni fog, ha heti 3x-or, 1,5 órás atlétika, és emelett 3x 45 perces tesióráim vannak. Csak rozskenyeret eszek, sok gyümölcsöt, sok vízet iszok, és cukrokat is elhagyom.2013. szept. 13. 16:37
1/8 anonim válasza:
Most akkor elhagyod a cukrokat vagy sok gyümölcsöt fogyasztasz?
2/8 anonim válasza:
Ha elhagyod a cukrokat, akkor hogy eszel sok gyümölcsöt? Kicsit néha gondolkodni kéne. :)
3/8 anonim válasza:
A fenének akarsz te rozskenyeret enni. Szerinted az ízetlen, gluténnal és keményítővel teli kemény magok mennyire számítanak egészséges, emberi tápláléknak? Rágcsálókaja, ne ilyet egyél hanem zöldségeket, húsokat (tojás, hal.. gomba).
4/8 anonim válasza:
Mint veled egykorú srác hagy mondjam el, a fiúk utálják a kockahasú lányokat.
5/8 A kérdező kommentje:
Mindenbe beleköttök amit írtam? Jobb a gyümölcs, mintha minden héten bezabálnám magam csipszel vagy kólát innik vagy bármi mást. A másik én nem szeretnék kedves utolsó olyasmi kockahasat, ami a fiúknak való, de inkább az legyen ott mint a háj, és egyáltalán egy szóval sem írtam, vagy kérdeztem azt, hogy ez bejön-e a fiúknak.
2013. szept. 13. 20:03
6/8 anonim válasza:
"Mint veled egykorú srác hagy mondjam el, a fiúk utálják a kockahasú lányokat." Én pedig, mint 30 éves, tapasztalt férfi, elmondanám, hogy a 15 éves lányokat messze nem érdeklik a 15 éves kisfiúk, a véleményük meg főleg nem. Majd felnősz egyszer te is, férfivá érsz, közelebbről megismerkedsz a női nemmel és kitapasztalod, hogy nincs is jobb egy formásan izmos női testnél.
7/8 anonim válasza:
"Mindenbe beleköttök amit írtam?" Te kérdezted, drága, hogy lefogyhatsz e így. :) Mi meg válaszoltunk rá.
8/8 anonim válasza:
Persze, a gyümölcs jobb mint a chips, a chips pedig jobb mint a gyilkos galóca.
Azért egy köszönömöt még lepötyögsz, hogy próbáltunk szólni: fogyás alatt nem kell megszokni, hogy nyomatjuk a gyümölcsöt. Zöldség és hús (tojás, hal, gomba..) a fő táplálékok, fogyáson kívül, után gyümölcsök és olajos magvak is mehetnek.
Csinálhatod másképp, csak tudd ezt mert leszel még idősebb, amikor nem fog akárhogyan menni a testkontroll. 15 évesen persze, baromi könnyűnek tűnik a többségnek. De később nem lesz ilyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!