Szerintetek igy lefogyhatok 5 honap alatt 20kgt?
Minden este 1,5- 2 ora gyaloglas,
Reggeli: natur tejben főtt zabpehely mazsolával, kávé vagy gyümölcs
Tizorai: valamilyen gyülölcs, sajt
Ebéd: saláta, tojás, habarás nélküli levesek, főzelékek
Uzsi: zöldségek, sajt
Vacsi: saláta, rantotta, tukortojas, főttojás
Halat sem eszel? :$
Amúgy a kávé csak cukor nélkül, vagy édesítő, esetleg méz.
A mazsola, aszalt gyümölcsök szintén nagyon cukrosak, inkább friss gyümit tegyél a zabpehelybe.
A sajt sem mindegy, hogy milyet választasz.
Ja és délig simán ehetsz gabonaféléket, ne sanyargasd magad ennyire, mert ettől csak falási rohamok jönnek majd rád. Vagy összeesel.
Gyaloglás helyett inkább futás vagy úszás, vagy felváltva futás-séta.
nem valoszinu.
Ettol sokkal intenzivebb sport kellene. Meg aztan azt sem irtad hany kilo vagy es milyen magas es ferfi vagy no.
szerintem ha vegetáriánus vagy, akkor jó az, csak figyelj rá, hogy egyél halat, és bármilyen fura szénhidrátokra is szüksége van a szervezetednek, szóval mondjuk a főzelékhez megehetsz nyugdtan 1-2 szelet barna-rozskenyeret,segíti a felszívódást. Viszont a mozgás is fontosabb mint bárki hinné. Ha este gyalogolsz két órát az nagyon jó, viszont otthon edzzened kéne, súlyzóval karizmot, hasizmozni, felülések-fekvők-guggolás felállás (fontos, hogy pontosan végezd, különben tropára megy a térded), tehát mint látod arra gondolok, hogy az izmaidat folyamatosan dolgoztasd, egyrészt ha nem teszed akkor mielőtt zsírt adnál le, az izmaid fognak csökkenni, másrészt segíti a fogyást, harmadrészt pedig tulajdonképpen az izmaink adják a formáinkat.;) És szerintem jó, ha kitűzöl magad elé egy magasabb célt, vagyis jó az a 20 kg, csak ne kapkodd el a fogyást! Nem jó ha csak hirtelen fogysz, márcsak azért se, mert csúnyán lógni fog a bőröd.
Ez csak az én véleményem, de szerintem beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!