Napi 1ora bicajozas ami 30km-t jelent, edzésnek nevezheto vagy kell mellé meg valamilyen torna is ha fogyni akarok?
#11: elnézést, egyáltalán nem fikáztam, sajnálom, ha úgy jött le...
De mint írtam, én is tekerek... csak kint, sokkal lassabb tempóval, és nagyon jól tudom, 100 kg fölötti súllyal ez mit jelent.... szobabiciklivel szerintem közel sem tekernék annyit, mint ő.
A kérdésből és a hozzászólásokból egyébként nem jön le, hogy ennyit teker, vagy ennyit akar tekerni... ha előbbi, akkor elismerésem, mert tudom, milyen akarat kell hozzá. Ha utóbbi, akkor csak jeleztem, mire számítson!
Semmi rosszindulat nem volt a válaszom mögött. Elnézést, ha félreérthető voltam.
Közel sincs 30 km az, amit a szobabiciklin lenyomsz. Én évi 7-10 ezer km-t lenyomok bringán a szabadban, és (túrabiciklin) még csak csúcsformában tudtam egyszer-egyszer 30 km körül menni egy óra alatt.
Ettől függetlenül egy óra biciklizés, ha megvan a min. kb 1000 kalóriás kalóriadeficit, akkor szerintem jó neked egyelőre. Jelentős túlsúlyod van, ne akard túlterhelni magad, se túl gyorsan lefogyni. Már csak azért se vágj még bele másba, mert a bringa jól kíméli az ízületeket, de a legtöbb más sportról ez nem mondható el. Max. sétálj mellé mindennap egy félórát, órát. Aztán amikor már 10-20 kilót leadtál, elkezdhetsz gondolkodni vmi intenzívebb edzésben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!