2 hónap alatt meg tudom formázni magam? : D
Nem fogyni szeretnék, csak formás alakot. Eddig úgy néz ki, csak 2 hónap múlva kell bikiniben mutatkoznom, ami enyhe sokk számomra jelenleg, mivel formátlan vagyok :) Mit kellene ennem, mit kellene sportolnom? Elég, ha futok, ezenkívül kitöréseket végzek? Elsősorban a fenekemet kéne rendbe tenni, a combjaimból úgysem tudok botokat csinálni :)
155 cm, 42 kg. 22L

Elvileg két hónap alatt rengeteget lehet javítani, az eredmény egyrészt a kiindulasi alaktól függ, másrészt a kitartásodtól, harmadszor a megfelelö gyakorlatoktól. MIndenképpen az egész testedet kell edzeni, mert különben igen aránytalan lesz eredmény.
De a combjaidból teljesen értelmetlen ötlet lenne "botokat" csinálni, azt senki nem tartja szépnek.

Ahogy a súlyodat elnézem, itt azzal nincs gond, sőt, már majdhogynem túl sovány vagy. Valószínűleg izmod van kevés, és azért vagy formátlan.
Először is próbáld meg úgy összeállítani az étrendedet, hogy legyen benne elegendő fehérje. Kb 84 gramm/napot próbálj bekalkulálni. Ez inkább sovány húsok, és főtt tojás formájában! Ez képezze az étrended alapját, mellé minél több zöldség, és minél kevesebb tésztaféle.
A futás nem lesz elég, azzal csak zsírt égetsz, de izmot nem építesz! Izomépítésre jók a konditermi gépek, illetve ha otthon szeretnél, keress kifejezetten has-fenék gyakorlatokat! A youtube-on nagyon sok video van fenn, én személy szerint Bíró Ica Testszépítés DVD-it favorizálom, a 2-es teljes egészében fenn van, mondjuk ahhoz kell pár kiegészítő.

Formátlan alakot még sose láttam :D
Futás jó dolog, csak ne a bokád vagy lábad törd ki közbe. Bár az is formál a lábadon.

végül is csak 10-15 kg izmot kellene magadra szedned, hogy emberi formád legyen
elvétetted a kategóriát, nem a Fogyókúrák-ba, hanem a Testépítés-be kellett volna írj...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!