2 és fél hónap alatt 10-15 kg fogyás! Tudnátok tanácsot adni?
1.) Miért nem kezded el rögtön?
2.) Heti 1 kg-nál nagyobb fogyás nem egészséges. Bár erre majd magad is rájössz amikor a lógó bőrödet nézegeted a tükörben!
3.) A felesleg se 2,5 hónap alatt gyűlt össze, ne is akard gyorsan leadni!
1.) Talán mert az év végi hajtás miatt örülök ha napi 1 óra szabadidőm van.
2.) Ki mondta hogy heti 1 kilónál többet akarok fogyni? Tudom hogy többet fogyni nem egészséges, szóval nem fogom a lógó bőrömet nézni a tükörben!
3.) Ki mondta hogy gyorsan akarom leadni?
"Ki mondta hogy heti 1 kilónál többet akarok fogyni?"
Hát, a 10 hét alatt 15 kiló, az nekem heti másfél kilónak hangzik, és ezt mintha te mondtad volna. Bár lehet, hogy félreértettem.
írd le,hogy jelenleg hogyan néz ki egy napod étkezésben.
a másik,hogy tudsz e főzni párolni,van e pénzed külön étrendet tartani a családtól,támogatják e,hogy te magadra vásárolsz?
Oké, a mozgást nem tudod beiktatni az év végi hajtás miatt, de az étkezésre miért nem tudsz odafigyelni csak június 6-tól??
Ha már most lekezdenél helyesen táplálkozni, meg mondjuk bringával, görkorival járn suliba, máris bentebb lennél.
Tanácsok:
Ne igyás csak vizet, esetleg 2-3 csésze zöld teát, de azt se culorral!
Egyél zöldségeket sovány húsokkal ebédre és vacsorára, reggelire meg mondjuk 2 tojásból rántottát zöldségekkel.
Lefekvés előtt 2-3 órával már ne egyél semmit, de amikor vacsizol, akkor is keveset és könnyűt!
10 perces reggeli tornára, ami beindít, mindenkinek van ideje, ahogy 10 perces esti tornázásra is!
Tanulj a futópadon, nem kell futni, elég egyelőre ha emelkedőn gyalogolsz, közben tudsz tanulni, olvasni!
Nekem vizsgaidőszal van, mégis sikerül edzenem és tanulnom gy egyszerre :)
Vegyél bőrfeszesítő krémet, és használd minden nap.
Már ha ezeket megteszed, akko r június közepéig is el tudsz érni egy kis részeredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!