Miért nem fogyok?
17/l
Már több mint 2 hónapja nem eszek tésztát, lisztes kajákat. Sem rizst, sem krumplit. Édességet és a cukros üdítőket is ki iktattam.
Minden nap cardiózok legalább egy félórát utána meg pilatesezek.
Egy napi étrendem:
Reggeli: 1 egész tojás, 4 db tojásfehérjéből készült rántotta. 1 paradicsom + 4 db abonett
Ebéd: általában párolt csirke vagy hal párolt zöldségekkel, savanyúsággel
Vagy párolt gomba, párolt cukkinivel
Vagy répa főzelék liszt nélkül
Vacsim: csirke vagy pulykamell sonka, abonettel
Vagy 200g totu elkeverve natúr joghurttal(laktózmentessel)
Nasi napközben annyi hogy van otthon egy mindenmentes vaníliás puding, abból minden nap eszek egy teáskanállal.
167cm / 56kg
Lehet hogy megfelelő a kg-m, de borzlmasan vastag a combom.
Mell; 86cm
Derék:66cm
Csípő; 90cm
Comb:55cm
Valószínűleg a korábbi betegség meg a mostani koplalás miatt annyira alacsony már az alapanyagcseréd, hogy jóval kevesebbet égetsz el alapból naponta, mint gondolnád. Felesleges a koplalást tovább erőltetni, meg lehet nézni a hibernáló meg téli álmot alvó állatokat, az anyagcsere szinte mindig tud tovább lassulni, ha éhezel.
Éhezés helyett ne félórát kardiózz, hanem napi kettőt (biciklizés, intenzív séta stb.), akkor garantáltan fogyni fogsz. Minden lélegzetvétellel veszít szilárd anyagot a szervezet (szenet, a kilélegzett szén-dioxiddal), ez egy egészséges 56 kilós nőnél kb. 130 g anyagveszteség naponta, ami csak kajából vagy a tested meglévő anyagából származhat, máshonnan nem. A széken ülve pedig égethetsz kevesebb energiát, de olyan folyamat nincs a természetben, hogy a hegy tetejére kevesebb energia felhasználásával fel tudj mászni. Tehát a sport mennyiségét kell növelni.
Az 55 centis comb meg nagyon messze van a borzalmastól, szerintem továbbra is van némi testképzavarod. Én férfi vagyok, de nekem a vádlim majdnem 50.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!