Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok?

Miért nem fogyok?

Figyelt kérdés

17/l

Már több mint 2 hónapja nem eszek tésztát, lisztes kajákat. Sem rizst, sem krumplit. Édességet és a cukros üdítőket is ki iktattam.

Minden nap cardiózok legalább egy félórát utána meg pilatesezek.

Egy napi étrendem:

Reggeli: 1 egész tojás, 4 db tojásfehérjéből készült rántotta. 1 paradicsom + 4 db abonett

Ebéd: általában párolt csirke vagy hal párolt zöldségekkel, savanyúsággel

Vagy párolt gomba, párolt cukkinivel

Vagy répa főzelék liszt nélkül

Vacsim: csirke vagy pulykamell sonka, abonettel

Vagy 200g totu elkeverve natúr joghurttal(laktózmentessel)

Nasi napközben annyi hogy van otthon egy mindenmentes vaníliás puding, abból minden nap eszek egy teáskanállal.

167cm / 56kg

Lehet hogy megfelelő a kg-m, de borzlmasan vastag a combom.

Mell; 86cm

Derék:66cm

Csípő; 90cm

Comb:55cm

2015. máj. 28. 08:08
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Valószínűleg a korábbi betegség meg a mostani koplalás miatt annyira alacsony már az alapanyagcseréd, hogy jóval kevesebbet égetsz el alapból naponta, mint gondolnád. Felesleges a koplalást tovább erőltetni, meg lehet nézni a hibernáló meg téli álmot alvó állatokat, az anyagcsere szinte mindig tud tovább lassulni, ha éhezel.

Éhezés helyett ne félórát kardiózz, hanem napi kettőt (biciklizés, intenzív séta stb.), akkor garantáltan fogyni fogsz. Minden lélegzetvétellel veszít szilárd anyagot a szervezet (szenet, a kilélegzett szén-dioxiddal), ez egy egészséges 56 kilós nőnél kb. 130 g anyagveszteség naponta, ami csak kajából vagy a tested meglévő anyagából származhat, máshonnan nem. A széken ülve pedig égethetsz kevesebb energiát, de olyan folyamat nincs a természetben, hogy a hegy tetejére kevesebb energia felhasználásával fel tudj mászni. Tehát a sport mennyiségét kell növelni.

Az 55 centis comb meg nagyon messze van a borzalmastól, szerintem továbbra is van némi testképzavarod. Én férfi vagyok, de nekem a vádlim majdnem 50.

2015. máj. 28. 15:36
 22/23 anonim ***** válasza:
#20: Sok helyett ott van a mennyiség, de pl. a párolt gomba párolt cukkinivel tökmindegy, mert 3 kiló sem lenne sok kalória. S aki 1 tojást eszik 4 fehérjével, az valószínűleg csirkefelvágottból sem egy kilót eszik.
2015. máj. 28. 17:32
 23/23 anonim ***** válasza:
Szerintem tarts 2-3 olyan napot,amikor sokat eszel van csoki is stb és utána folytasd,próbáld ki az intervallumos edzést
2015. máj. 28. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!