Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok?

Miért nem fogyok?

Figyelt kérdés

17/l

Már több mint 2 hónapja nem eszek tésztát, lisztes kajákat. Sem rizst, sem krumplit. Édességet és a cukros üdítőket is ki iktattam.

Minden nap cardiózok legalább egy félórát utána meg pilatesezek.

Egy napi étrendem:

Reggeli: 1 egész tojás, 4 db tojásfehérjéből készült rántotta. 1 paradicsom + 4 db abonett

Ebéd: általában párolt csirke vagy hal párolt zöldségekkel, savanyúsággel

Vagy párolt gomba, párolt cukkinivel

Vagy répa főzelék liszt nélkül

Vacsim: csirke vagy pulykamell sonka, abonettel

Vagy 200g totu elkeverve natúr joghurttal(laktózmentessel)

Nasi napközben annyi hogy van otthon egy mindenmentes vaníliás puding, abból minden nap eszek egy teáskanállal.

167cm / 56kg

Lehet hogy megfelelő a kg-m, de borzlmasan vastag a combom.

Mell; 86cm

Derék:66cm

Csípő; 90cm

Comb:55cm

2015. máj. 28. 08:08
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Vagy az befolyásolja hogy 1 éve anorexiás és bulimiás voltam?
2015. máj. 28. 09:04
 12/23 anonim ***** válasza:

nezd, energia nem lesz a semmibol, gondolom ez nyilvanvalo. A szervezeted nem tud levegobol energiat termelni a sajat igenyeinek a fedezesere, ezt csak a bevitt kaloriabol es/vagy a tarolt zsirbol tudja megtenni.

Azaz ha nem fogysz akkor a bevitt kaloria pontosan fedezi az elhasznalt kaloriat.

Innentol kezdve nyilvanvalo hogy hogyan tudsz tovabb fogyni. Nyilvan az a kerdes hogy erdemes-e, plane ha ilyen problemakkal kuzdottel korabban mint amit irtal.

Arra nem valaszoltal hogy van-e a combodon zsir egyaltalan.

2015. máj. 28. 09:24
 13/23 anonim ***** válasza:

Gratulálok, szépen sikerült elcseszni valószínűleg a szervezetedet, a sok kopalás miatt felborult minden, ezért sem fogysz. A szervezeted örül a sok éhezés után, hogy eszel, és gondolom emiatt nem megy a fogyás.

Ha fogyni akarsz, akkor a kaját is növeld meg kicsit, mert ezt megint éhezésnek veszi a tested, másrészt növeld az edzés intenzitását és hosszát, gyakoriságát.

a 30 perc kardiót növeld sokkal többre, legyen inkább 60 perc futás, intervall részekkel tarkítva. A pilates a mélyizmokat edzi, fogyni nehezen lehet tőle, inkább súlyzós edzéseket végezz helyette.

2015. máj. 28. 09:25
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

"A szervezeted örül a sok éhezés után, hogy eszel, és gondolom emiatt nem megy a fogyás. "

Ez meg szimplan hulyeseg.

2015. máj. 28. 09:40
 15/23 A kérdező kommentje:
Igen van a combomon zsír. De máshol nincs.
2015. máj. 28. 09:48
 16/23 anonim ***** válasza:
55 cm-es comb az olyan hatalmas???? Jesszusom! Nekem is akkora, és olyan vékony lábaim vannak, hogy még a legjobb alakú csaj is szóban megirigyelte tőlem a suliban!
2015. máj. 28. 09:53
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem a kilót kéne nézni hanem a centit, mellesleg én sem értem hova akarsz fogyni. Lehet hogy ment le zsír és jött fel izom. A 4 abonett helyett inkább edd meg a tojássárgáját.
2015. máj. 28. 09:56
 18/23 anonim ***** válasza:
Több kalóriát kell égetni mint amit megeszel. Ehetsz te 1500 at is ha 2000 et mozogsz le!
2015. máj. 28. 11:55
 19/23 anonim ***** válasza:

Ez koplalás. Az, hogy fogynod kéne mellette józan ész és a termodinamika törvényei alapján, az egy dolog, az emberi test nagyon fura trükkökre képes.

Első körben emelném az ételmennyiséget és nem foglalkoznék a fogyással, nagyobb gondok vannak annál. Megpróbálnám rendbehozni a testem működését... De ehhez nem értek, én soha nem is rontottam el.

Nyilván ne egyél kevesebbet, hisz ez is kevés.

2015. máj. 28. 12:52
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem értem hogy jelentheti ki bárki hogy sok vagy kevés, amikor nincs odaírva a mennyiség...
2015. máj. 28. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!