Miért nem fogyok? Többi lent
Szóval az a problémám, hogy nem akar beindulni a fogyásom. Kb. 2 hete kezdtem ismét fogyózni, mert kicsit elengedtem magam, és kb. 2-3 kg felszaladt rám. (2013 őszétől figyelek oda a táplálkozásomra: nem fogyasztottam kenyeret, péksütiket, krumplit, tésztát, édességet (csak paleo recept szerint elkészítettet)aztán egy idő után már tejtermékeket sem nagyon). De ahogy az lenni szokott, úrrá lett rajtam a csokiéhség, és bizony az utóbbi időkben ettem rendesen.
Most, 2 hete határoztam el magam, hogy ismét fogyózzak. Nem eszem édességet, még paleot se nagyon (hetente 1-2 alkalommal), nincs kenyér és péksüti, csak vizet iszom, de azt jó sokat, kb. 1,5-2 litert naponta, nem fogyasztok tejtermékeket, csak sajtot, de nem túl sokat, viszont fogyasztok jó sok nyers zöldséget, kevesebb gyümölcsöt, sovány húsokat salátával, főtt tojást. Igyekszem napi 5 alkalommal enni, kis adagokat.
Gyakorlatilag minden nap mozgok, vagy gyalogolok, vagy kerékpározom (az utóbbi két hétben 8 alkalommal sikerült tekernem).
Azt gondolom, hogy ez nem rossz irány egy fogyókúránál. Mit csinálhatok rosszul, hogy nem indult meg a fogyásom? Vagy túl türelmetlen vagyok? (2 hét alatt 20 dkg-t fogytam)
2 hét kevés, nem tuti, hogy ennyi alatt nem takarja el a fogyást a testsúlyingadozás.
Viszont a fentiekkel sem fogysz, ha nincs kalóriadeficited.
Köszönöm a válaszokat, szívesen olvasnék még többet is!
#2 N/160 cm/55 kg (a cél 50 kg lenne)
#3 Kevesebb kalóriát veszek magamhoz, mint eddig.
Fogyás továbbra sincs, mi lehet az oka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!