Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok?

Miért nem fogyok?

Figyelt kérdés
3hete elkezdtem fogyókúrázni. Nálam ez abból állt hogy a mindennapos csoki,chips és gyorsétel evése és a semmittevés helyett minden nap tornázok egy fél órát(eléggé izzasztó feladatsor) és minden másnap futok s emellett kevesebbet és egészségesen eszek,kb csak hetente eszek egy fagyit. Ezt csinálom 3hete és szinte semmit sem változtam max 2kilot fogytam. Miért van ez???

2015. máj. 21. 17:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Heti max 1 kg súlyvesztés a normális és az egészséges, de ez is csak nagy túlsúlyra vonatkozik.

3 hét alatt 2 kg fogyás az teljesen jó ütem.

2015. máj. 21. 18:08
 2/5 anonim ***** válasza:
-3 hét alatt ,a 2 kiló fogyás az nagyjából rendben van,de ha gyorsabban akarsz fogyni,akkor még kevesebbet egyél,
2015. máj. 21. 18:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy túl sok szénhidrátot eszel
2015. máj. 21. 18:38
 4/5 Osynho ***** válasza:

"de ha gyorsabban akarsz fogyni,akkor még kevesebbet egyél"

Ez nagyon nem így működik. A szervezet nem egy fiók, amibe beleteszel, kiveszel dolgokat. Ha fele annyit eszik valaki nem fog 2x gyorsabban fogyni, sőt egy bizonyos szint alatt belassul az anyagcsere, az izmokat fogja lebontani, majd, amit eszik, zsírként raktározza el.

2015. máj. 21. 22:24
 5/5 anonim ***** válasza:
40/F Én a saját tapasztalatomat írom le. Én midig sportoltam fiatal koromban. Egész harminc éves koromig. 188cm 81kg szint tiszta izom voltam. 7 kilométert futottam naponta. Aztán jött a házasság. Irodai munka. Edzés abbahagyása. 35 éves koromra 126kiló lettem. Elhízott és tohonya. A cipőmet alig tudtam bekötni. Mindig azzal traktáltak hogy fontos a reggeli ebéd vacsora meg hát egy ekkora embernek enni kell. A sok vasárnapi ebéd a hat szelet kirántott hús vagy egyszerre tíz palacsinta. Végén már nagyon undorodtam magamtól mert a kocka hasból nagy has lett és a saját férfiasságomat is csak tükörben láttam. Nagyon elegem lett. Azon kezdtem el gondolkodni mit is csináltam régen, hogyan étkeztem. Rájöttem mindig rohantam soha nem volt nekem olyan hogy reggeli vagy vacsora. Akkor ettem egy keveset ha éhes voltam. Persze többször. Ez az állandósághoz hozzá szokik a szervezet és mindig követeli az ennivalót. Elkezdtem mozogni. Na csak úgy gyalogolni. A futás nem ment. Reggel nyolckor nem voltam éhes. Mondom majd akkor eszem ha éhes vagyok. De max. egy teljes kiőrlési valami egy kis sonkával. Napi ötször hatszor kapok be valami keveset. Ma egy félszelet kirántott hústól is jól lakok. Nem ülök le akkor enni mert úgy mond ebéd idő van, hanem nem majd akkor ha éhes vagyok. Eszem egy keveset. Nagyon lassan eszem meg azt a keveset is amit szeretnék. De öt percnél többet ma már nem foglalkozom evéssel. Volt haspadom és abban kezdem el felüléseket végezni. 5 éve kettő ment. Tohonya disznónak éreztem magam. Nagyon elkeserített. Ma 100-at ülök fel egyszerre és ezt tízszer. Azaz egy délután ezer felülés. Ma 90 kiló vagyok. Teljesen lapos a hasam és lejárok az edző teremben is súlyzózni. Ledöbbentem. Vagyok olyan mint harminc éves koromban. A karomon és a mellem nagyobbak az izmaim mint akkor. Pont tegnap kaptam nőtől bókot. Céges busszal voltunk el a kollégákkal és én valamivel összekentem az ingem. Lekaptam a buszon magamról hogy átvegyem a másikat. A 30 éves nagyon csinos kolléganő mondta, ha minden férfi így nézne ki mint te boldog lennék. Észbontóan feszes a fenekem. Ismerem vagy öt éve és férje van de nagyon jól esett. Újból férfinak és jól érzem magam!!!!!!
2015. máj. 22. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!