Miért nem tudok már lefogyni?
158 cmhez 66 kiló vagyok. Már vagy fél éve. Olyan két-három éve voltam 79 is. Ez a negatív rekord. Szóval egy 13ast ledobtam meg minden, de nem megy tovább. Még 10 kilóval szeretnék kevesebbet nyomni, és boldog lennék. Tudom, hogy sokaknak az is soknak tűnhet, de elég izmos vagyok, a sportoló múltnak, illetve a továbbra sem elhanyagolt testem köszönhetően. Szóval szerintem az már nem lenne egészséges.
Nem eszem túl egészségtelenül, sokszor rám jön a pánik szerű koplalhatnék is. Persze mar tudom,.hogy az hülyeség, úgyhogy nem tart tovább egy napnál. Van hogy csak zöldbabot eszem egész nap, esetleg csirkemellel, vagy túrót valami gyümölccsel. Ha időm engedi elmegyek futni, de majdnem mindennap biciklizek. Mellette pedig álló munkát végzek 7/5nap 8 órában.
Mi a baj a testemmel?
19/L
Ne egyél túrót (tejtermék, inzulinválasz, nem úgy tűnik mintha jól bírnád) fogyás alatt a gyümölcsök is hanyagolhatóak.
Gabonák, tejtermékek helyett mehet a bab (és minél változatosabb zöldségek) húsfélékkel. Glutént is elkerülheted.
A testeddel semmi baj nincs, vagy túl sok kalóriát eszel (egyél mértékkel) vagy túlterheled megbetegítő szarokkal, amit nem jól reagál le és nem tudsz kalóriadeficitbe kerülni, nem éget elég zsírt. Ezért nem fogysz. Ezért kellene tisztítani az étrendeden, vagy kevesebbet enni. Én inkább a tisztítást ajánlom először, mert a végén már sokan kevesebbet esznek mint a hörcsögöm (sosem volt hörcsögöm, de ha lenne akkor többet enne mint egynémely fogyózó nő) holott csak az anyagcseréjük, metabolikus egészségük van tropán, amin nem változtat a hihetetlen kényelmetlenül kevés evés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!