Csak pasi (k) miatt tudok/akarok lefogyni. Ez normális?
Persze, az a legfontosabb, hogy magunknak tetsszünk, de ez nekem nem elég motiváció.
A legmotiválóbb mindig egy, vagy több pasi. Mondjuk, pont ebben a korban is vagyok :) (19/L)
Szakítás után, szerelmi bánat esetén, elutasítás után, meg amikor nincs senkim és szeretném, hogy legyen valaki...
Már sikerült lefogynom, de amikor éppen nincs semmi bajom a fiúkkal, akkor simán visszaszedek pár kilót.
Van olyan, aki hasonló cipőben jár? Vagy titeket mi motivál, ha nem a pártalálás?
Tudom, hogy ma nagyon menő a liberalizmus, de azért ez normálisabb mintha csajoknak akarnál tetszeni.
Probléma más téren van, elvárásoknak szeretnél megfelelni. Sem a 'belső' sem a 'külső' elvárások nem igazán vezetnek stabil boldogsághoz hosszú távon ezt majd megtapasztalod, plusz egészséges párkapcsolat sem a tökéletes testi formán múlik. De ez szerintem tényleg más téma már, szvsz. jó ha egy nő tudja hogy jól akar kinézni mert így vonzóbb a férfiaknak.
Kedves 2-es a reménytelen szerelem fogyaszt.
Egyébként ha tetszel valakinek a hormonok automatikusan úgy kezdenek működni, hogy kivirulsz és ha olyan alkat vagy fogyhjatsz is. Nekem így sikerült 1,5-2 kg-t fogynom a szokásoshoz képest anno.
Nem elég megszerezni valakit, meg is kell tartani, gondolj erre! :)
Egyébként szerintem normális hogy a fiúk motiválnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!