Ha fogyni akarok 5 kilót, akkor elég ha igy eszek+sportolok? Kérlek normális válaszokat irjatok.
Nos 5 kilót akarok leadni nem baj ha 1-2 hónap kell neki, kitartó leszek meg türelmes..
étrendem annyi hogy reggelire szénhidrátot eszek egy kifli ami teljes kiorlésu sonkával paradicsommal:)
ebéd: általában hús zöldséggel, vagy tojás zöldséggel tehát kombinálok szoktam enni még halat is
uzsira nem szoktam enni semmit mert tornázok
vacsira gyümölcstál vagy zöldségek ismét :)
sport: heti 3-5x felváltva egyiknap bicó vagy torna egy óra-másfél.. néha 40-60percet futok :) hogy ne legyen unalmas mindig.
naponta 2-3 liter vizet iszok vagy teát.
Szia! 5 kiló?:) 10 nap összejön,max 13 (szervezettől függően,ugyan is eltérőek vagyunk emberek). Én 27 kilót adtam le 3 hónap alatt,közte 3 hét kihagyással ,de azt is bele kell számolni (kül. 2 hónap és 1 hét lenne). Nem kell mindenféle butaságokat csinálnod,sem vásárolnod. Csupán csak hozzállás kérdése. Szeretnék nyitni egy fogyókúrás blogot valódi emberekkel,és valódi képekkel (before,after). Had lássák az emberek,hogy másoknak is sikerül az én fogyókúrás módszeremmel. És természetesen ingyen. Írj nyugodtan privátba,én segítek ! Cserébe 2 dolgot kérek. egy elérhetőséget,hogy mások írjanak neked,meggyőződjenek te vagy-e a képen,és hogy valóban sikerült-e. Illetve egy before-after képet:) Én pedig ezért cserébe segítek!
ÜDV.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!