Hogyan tudnék viszonylag rövid idő alatt lefogyni pár kilót?
16 éves vagyok 179 cm magas, és 76 kg, szeretnék egy pár kilótól megszabadulni. Nagyjából 70 kg-ig szeretnék lefogyni. Focizom, kb. amióta az eszemet tudom, de volt 2 év kihagyás (egyéb problémák miatt), akkor szedtem föl a most leadni kívánt kilókat. Nagyjából 1 éve kezdtem újra rendes csapatnál, de a kimaradt 2 év alatt is mozogtam rendszeresen, de nem eleget.
Most heti 5 alkalommal sportolok, de az csak foci.
-hétfő: Barátaimmal járunk ki 1,5-2 órát focizni
-kedd: Foci edzés
-Szerda: semmi
-csütörtök: Foci edzés
-Péntek: Ugyanaz, mint hétfőn
-Szombat/vasárnap: meccs
Amikor újrakezdtem 83 kg voltam, de most kb. 3 hónapja ugyanebben a súlyban vagyok, és nem megy le semennyi
Viszonylag keveset eszem, napi 2-3x, de leginkább 2x
Mit ajánlotok, hogyan tudnék megszabadulni egyszerűen a kilóktól?
Mozogni elég sokat mozogsz, úgyhogy az étrendeddel lehet gond.
Hagyd el a lisztes, cukros dolgokat: kenyér, péksüti, üdítő, csoki, édességek, stb. Hanyagold a krumplit, ritkán egyél rizst.
Egyél sok tojást, túrót, húst, halat, zöldséget.
Mértékkel egyél gyümölcsöt.
Írd be youtubba: Tiffani Rothe Workout
Nagyon fárasztó pedig könnyűnek tűnik és mindent megmozgat ha jól utánzod. :) Csináld meg minden nap valamelyik gyakorlatát és fogyni fogsz meg ne egyél cukros dolgokat. Felejtsd el a szörpölet kólákat üdítöket nincs jobb a friss víznél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!