Hogyan lehet lefogyni 40 kg-ot?
Figyelt kérdés
90 kg-val kezdeni. Majd 50 kg-val befejezni? Hogyan lehetséges???2015. máj. 24. 22:51
1/4 anonim válasza:
Hány cm vagy?
Az is nagyon fontos.
Ha pl vagy 160 cm akkor az a 40 sok...
90kg val Norbi duci tréninget ajánlom, csináld minden nap, max 1 napot hagyj ki. Járj el futni. (nekem bevált, 160 cm vagyok és 79 kg voltam most vagyok 65,de én így már pont jól érzem magam, persze futni még mindig futok, jó érzés, 3 hónap alatt ment le)
Kerüld a cukrot, szénhidrátot, zsírt.
De csodát ne várj, akarat is kell.
De az egyszer biztos a sport a nyitja. :)
19L
2/4 anonim válasza:
90 kilóval ne fuss, szétmegy a térded meg a bokád. Edzőterem, úszás, séta hegynek fölfele. Ha 160 centi vagy, akkor olyan 75kg környékén kezdhetsz futni. A fogyás nagyobb részt az étrenden múlik. Szálkásító/szénhidrátszegény diéta.
3/4 anonim válasza:
Igen, a 2. Válaszolónak igaza van.
Akkor járj el futni mikor már leadtál pár kg-t
1.voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!