Melyik étkezést helyettesítő port válasszam fogyókúrához, vacsora helyett?
1200 kalóriás étrendet igyekszem tartani, napi 5 étkezéssel. Vacsorára nekem elég lenne egy shake, csak éppen nem tudom melyiket válasszam. Nem tudom fontos-e, de nő vagyok. Láttam, hogy vannak kimondottan nőknek készült porok, csilli-villi rózsaszín dobozban, de gondolom ez csak marketing fogás, és olyan árban kaphatok jobbat is.
Remélem van itt olyan, aki tud tanácsot adni anélkül, hogy belekezdene a prédikációba, hogy miért ne fogyasszak ilyesmit.
10. olyan nincs, hogy valaminek a neve mutatja hogy diétás.
Szarra is rá lehet írni, hogy arany, attól még szar marad. Apropó, amúgy szarral is lehet fogyni, meg szójával is. Meg éhezéssel is, meg rengeteg módon, pusztán igényszint kérdése kinek mi a jó.
Ch dús étrenddel is lehet fogyni, tömény cukorral, ha kalóriadeficit van. Cukros szójával is, akármivel.
Én a jobb minőséget általánosságban értettem, a 'gluténnál, fehér lisztnél (barna búzalisztnél) cukornálm tejnél' jobb minőségű ételekkel könnyebb fogyni. Így lett volna teljes a mondat.
Mondjuk szerintem a tejsavó fehérjék pont magas inzulinválaszú anyagok, de ettől még ezzel is lehet fogyni mint akár csokitortával is, ezek legalább jó biológiai értékű proteinek, az inzulinválasz meg nem minden.
Komolyan mondom némelyik válaszadó az őrületbe kerget.
Mint például a 13-as. Tudod a "zasszony" valószínűleg nem a poroktól hízik, hanem mert mellette zabál, vagy nem mozog...
Annak a két embernek köszönöm a válaszát, akik vették a fáradságot, megosztották velem a TAPASZTALATAIKAT , és használható tanáccsal láttak el. Mindezt persze privátban kényszerültek tenni, mert egyesek nem fogják fel, hogy nem vitatémát indítottam, hanem segítségre volt szükségem.
Utolsó!
Nem arra a véleményre volt kíváncsi, hogy ki támogatja ki nem. Arra lett volna kíváncsi, hogy aki használt már ilyet az melyiket ajánlja ha valaki fogyózik és egy étkezést akar helyettesíteni az ötből, mert nehéz kitalalni minden nap mind az öt étkezést, hogy változatos is legyen ezért ő szerette volna az egyiket ezzel gyorsan letudni érthető okokból kifolyólag. Olyan nehéz megérteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!