Egy mozzarella és két nagy paradicsom milyen fogyis vacsora?
Figyelt kérdés
Fogyni szeretnék, vacsira ezt ettem. Jó? Rossz? Sok? Kevés? Pont jó?2015. ápr. 10. 22:19
1/6 anonim válasza:
Jó-jó, de a mozarella helyett inkább egyél puffasztott rizst, mert a mozarella elég zsíros.
2/6 anonim válasza:
Mi az hogy egy mozzarella? Egy mi?
3/6 anonim válasza:
10-15deka hús,vagy 3-4 tojás még kellene mellé.
4/6 anonim válasza:
Ha eszik tejterméket akkor a mozzarella jó..
Miért lenne eléggé zsíros? Egyébként még mindig nem értem ki képes leírni olyat, hogy egy étel eléggé zsíros /ezért rizst kellene enni/.
Basszus, a zsírok komoly tápanyagok, konkrétan minden sejtünk felépítésében részt vesznek, hormonokhoz kellenek, energiát adnak az élethez, a rizs üres szénhidrát.
Mondjuk a sajtokkal én sem vagyok kibékülve, de ha ő eszik tejtermékeket és fogy..
Laza kis vacsi, szerintem a maga módján jó, ráadásul ízletes.
5/6 anonim válasza:
zsírszegény mozarella teljesen jó
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Az a 3-4 tojás meg 10 dkg hús komoly? Meg se bírnék annyit enni!
2015. ápr. 11. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!