Ez így jó? 2db főttojás reggelire, egy csésze tejeskávé ebéd: 1 tál rizs vagy egy csomag puffasztott rizs vacsora: gyümölcssaláta almából, mangóból minden nap szobabicikliznék egy órát
Nem vagyok a magas fehérjebevitel szószólója, de az a 2 tojás nem lesz elég...
A zsír is kevés, a szénhidrát bezzeg sok, az sem a legjobb forrásból, zöldség egy szál se.
A kalóriamennyiséget nem számolom ki, de nem lehet sok.
Ebédre a 2 tojást kiegészíteném zöldségekkel, paradicsom, paprika, ubi...stb.
Ebédre inkább húst ennék barna rizzsel vagy zöldségkörettel, vacsorára szintén mehetne egy kis saláta csirkemellel, de szerintem a gyümölcssali se rossz, nyáron én is jobban kívánom a gyümölcsöket, és melóhelyen macerás enni, így én is vacsora szoktam gyümisalt készíteni. De azért ne minden este!
Szobabiciklizést én kiegészíteném otthon elvégezhető gyakorlatokkal is, pl. fekvőtámasz, gugolások, hasprés...stb.
Nem muszáj húst, de valami fehérjét mindenképp. De komolyan, ki eszik rizst magában?
Nekem az is fura, ha valakinek egyformák vagy akár hasonlóak a napjai, bár van előnye, főleg, ha az ember kalóriát számol (nem tart be limitet, csak számol). Nekem sosem jön össze, mindig kitalálok valamit :D A változatosság gyönyörködtet, persze hasznos is. De lehet máshogyan is, egy jól összeállított egynapos étrenddel. Sokkal jobbal, mint a fenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!