Melyik étkezést helyettesítő port válasszam fogyókúrához, vacsora helyett?
1200 kalóriás étrendet igyekszem tartani, napi 5 étkezéssel. Vacsorára nekem elég lenne egy shake, csak éppen nem tudom melyiket válasszam. Nem tudom fontos-e, de nő vagyok. Láttam, hogy vannak kimondottan nőknek készült porok, csilli-villi rózsaszín dobozban, de gondolom ez csak marketing fogás, és olyan árban kaphatok jobbat is.
Remélem van itt olyan, aki tud tanácsot adni anélkül, hogy belekezdene a prédikációba, hogy miért ne fogyasszak ilyesmit.
Egyél igazi ételt, azzal jársz a legjobban. :)
Tényleg!
Étkezést helyettesítő port?
Az öszes egy nagy marhaság, marketing.
Fogyózzál, nem prédikálok ,hogy ne tedd.
CSinálj magadnak "séket" valódi alapanyagokból.
Vagy egyél zöldséget, gyümölcsöt.
Ne ilyen kémiai sz.rokkal tömd magad.
Vacsorát NEM LEHET megoldani 100-130 kalóriával.
Egyél többet az előző étkezésedre és ennyi. 130 kcal az nem normál étkezés, gyakorlatilag teljesen mindegy, hanyagolható.
Ihatsz te egy normális minőségű mondjuk tojásfehérje turmixot, de akkor már miért nem eszel pár tojásból egy rántottát, zöldségekkel? Olcsóbban kijössz.
De én azt tanácsolom amit írtam, a többi étkezésedre ennyivel egyél többet, egy fehérjeshake az nem étkezés, nem veszi el az éhséget, gyakorlatilag értelmetlen.
Ha innék (amikor én ittam) akkor tojásfehérje lenne, esetleg marha protein (ami főleg kollagén, de ez jó)
5-ös válaszoló.
Igazán kedves tőled, hogy így aggódsz az egészségemért. De olvastad az előtted lévő válaszomat? Szerinted mit eszem napi 4-szer? Zöldség, hús (csirke, pulyka, hal), tojás, kevés tejtermék, kevés gyümölcs. Ezeket próbálom úgy variálni, hogy valamennyire változatos legyen az étrendem, de még beleférjen a napi kalóriakeretbe. Vacsorára egyszerű megoldást keresek, kis kalóriabevitellel, és nekem tökéletesen megfelel a shake, függetlenül attól, hogy vannak akik ipari hulladéknak tartják. A legtöbb ember napi szinten több kémiai vackot visz be a szervezetébe, mint én fogom tenni a porral...
Tehát még egyszer: Nem az a kérdésem, hogy fogyasszak-e ilyesmit, hanem hogy melyiket?
Mik az elvárásaid?
Úgy tűnik mindent eszel, csak a szójás porra írtál negatívat. Gyakorlatilag tényleg bármit ehetsz.. amihez kedved van.
Sokan esznek tejsavófehérjét, te azt írtad fogyasztasz tejtermékeket.
De vannak tojás és marha fehérjék.
A caprivous kft. árazza legkevésbé túl a tojásporokat.
scitec egg pro,vagy scitec 100% Hydrolyzed Beef Isolate Peptides.
de miért nem eszel estére inkább 3-4 főtt tojást mellé egy kis zöldséget?
a cukros tejes sza/r amit az első írt meg nem való estére,meg alapból diétába sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!