Fogynom kell! Mit tegyek? Hogyan kezdjek neki? (többi lent)
Figyelt kérdés
25 éves anya vagyok 165 cm és 112 kg.Igen tisztába vagyok vele,hogy rengeteget kell fogynom.Olyan emberek válaszát várom akik segítenének vagy esetleg ők is ilyen cipőbe járnak és támogathatnánk segíthetnénk egymásnak.Szükségem lenne étkezési tanácsokta(nem az alapokra mert azt mindenhol hallani) illetve sportolással edzéssel kapcsolatos tanácsokra is. A célom januárig 90 kilógrammosnak lenni.Ez lehetséges? Kivizsgálások sora előtt álok mert Elvileg PCOS-em van de gyógyszer nem szedek még. Bunkók kíméljenek,mert bántást sértést kaptam már eleget! Köszönöm2015. máj. 17. 22:39
11/11 A kérdező kommentje:
Az én esetemben az a legfurcsább,hogy hormonháztartásilag rendben vagyok(a papírok alapján) de persze sose menstruálok amit tényleg úgy kell érteni szó szerint.Amikor terhes lettem 2013 szeptemberében megkérdezték mikor menstruáltam utoljára. 2012 március volt a válasz az is csak azért mert februárban szedtem be az utolsó adag fogamzásgátlót.A leiden gén mutáció pedig csak terhesség alatt derült ki,így azóta nem szedhetem,tehát azóta még mindig nem menstruáltam.Mondjuk hála istennek itt szuszog mellettem egy 10 hónapos kislány.Amit megint csak csodának vélek :D meg mások is
2015. máj. 18. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!