Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Esküvő előtt aerobic vagy...

Esküvő előtt aerobic vagy inkább konditerem?

Figyelt kérdés
175 cm magas vagyok, 64 kg nem egy vékony alkat amolyan homokóra, vékony derék széles csípő :) szeretnék kisit formálódni feszesíteni a testemen, max 3-4 kg mínusz kéne, több nem, mit gondotok???? Az étrendem megfelelő, sok zöldség gyümi, fehérje, fehér hús, sok sok víz :D

2015. máj. 14. 00:03
 1/4 anonim válasza:

Ha csak fogyni akarsz akkor inkább aerobik.

Bár a 175centihez 64 kg szerintem tökéletes de te tudod.

2015. máj. 14. 00:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is jó 64 kg.

Főleg, ha arra lett próbálva a ruhád.

De akkor aerobic, ha gyorsan akarsz pár kilót ledobni.

2015. máj. 14. 01:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a kettőt jó lenne kombinálni. Mondjuk heti 2x-3x aerobic, heti 1x-2x meg súlyzós edzés. A súlyzós edzéstől formálni fogod az alakodat, és még ha nem is leszel 3-4 kg-mal kevesebb, így formásabb leszel. Pl ha pántnélküli a ruhád, akkor formálhatod szépen a karodat, válladat, ami majd nagyon jól fog mutatni az esküvői ruháddal :)

Sok boldogságot!

2015. máj. 14. 09:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2015. máj. 14. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!