Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nektek mennyi fogyás (kg)...

Nektek mennyi fogyás (kg) után látszódott meg?

Figyelt kérdés

Február 20-tól kezdtem el életmódot váltani. Elôször számoltam a kalóriákat, egy hónap alatt meguntam. Nem vezetem,de kb mindennek tudom már.

160cm,85kg-ról indultam most 77kg körül vagyok.

Minden nap min20km-t bringázok.

Sajnos én nem nagyon látom még...:( Ti mikor vettétek észre magatokon?

2015. máj. 12. 10:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Kb. 10 kiló után? Már mindenki látta, csak én nem. Valahol 80 fölött voltam a kezdéskor, 163 centihez.

De 20 kiló után sem változott sokat a legproblémásabb részem... Ez ilyen, végig kell csinálni.

Az izomzatom szerintem nem sokat változhatott közben.

2015. máj. 12. 10:48
 2/11 anonim ***** válasza:

Ez a "77 körül vagyok" úgy érzem, nem egy pontos mérés, inkább csak ráérzés, gondolomra való sacc eredménye.

Ha valóban annyi vagy, akkor a 8 kg mínusz, már látszódnia kell, ill. ez alapján már minimum egy-egy mérettel szűkebb nacit, pulcsit, hasonlókat kellene hordanod, amely viszont biztosan mutatná a valódi fogyást.

Ha még itt nem tartol, akkor előfordulhat, hogy a fogyásod nincs még mínusz 8 kg.

2015. máj. 12. 10:48
 3/11 A kérdező kommentje:

A 77körült úgy értem,valamikor 76,5 valamikor meg 77,5. (mindig ugyanúgy mèrem magam)

A nacik lazábbak, csak én nem látok olyan nagy változást. Mások már mondták, de fèlek hogy csak azért mert tudják hogy diétázok...

2015. máj. 12. 11:05
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha nagyon nem egyenletesen fogy, akkor nem tuti, hogy méretváltás van. Én sokat fogytam arcból és egész jelentősen combból az elején, illetve picit a vállam is változott, de ez ruhaméretet nem jelentett, az inkább a mellemtől függ, ami 20 kiló után is ugyanakkora.

A derékbőségem alig valamit változott, persze azért az is nyomon követhető a nadrágokon, de 8 kilónál én se igen vettem észre semmit. 20 kiló után pedig meztelenül látom kb. akkorának a hasamat, mint rég volt, testképzavar nélkül. Legalábbis felülről, tükörben és megfogva azért van változás s a nadrágjaim is kezdenek leesni rólam.

Egy passzentos nadrág segít a legtöbbet deréktájon, illetve a centi, szemre nagyon csalós lehet.

2015. máj. 12. 11:11
 5/11 anonim ***** válasza:
93%

Valószínűleg nem azért mondják. Köztudott, hogy aki nem lát folyton, annak szemveszökőbb a változás (majd akkor tarts ki, amikor még bőven lesz mit fogynod, de egyesek elkezdik mondani, hogy vézna vagy és mindenképpen hagyd abba. szerencsére nekem ilyen ismerőseim nincsenek, de sok ilyen esetről hallok). Nekem már sokan mondták, hogy rengeteget fogytam, akkor, amikor én a világon semmi változást nem láttam még (akkor döbbentem meg, amikor láttam egy régi képet). A páromnak is később jött le, de ő is hamarabb észlelte a változást, mint én.

Ez ilyen.

2015. máj. 12. 11:16
 6/11 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy látszik rajtad! Majdnem 10 kg, ilyen alacsony lánynál nagyon feltűnő lehet.

Rajtam már 3 kg-t is észrevettek.

2015. máj. 12. 11:25
 7/11 anonim ***** válasza:
2-es vagyok! Nálam is észrevették, észrevettem már a 6 kg-nál is! Nemcsak arcra, derékbőségre is igen-igen érezhető volt!
2015. máj. 12. 13:39
 8/11 anonim ***** válasza:
10 kg után szóltak az ismerősök, onnantól viszont mindenki :) még egy kis kitartás :)
2015. máj. 14. 09:33
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem attól is függ, hogy milyen magas vagy, milyen nagy a súlytöbblet.

160 cm-hez a 85-ről 77 kg biztos jól látszik, csak te ugye minden nap követed a változást, ezért nem veszed annyira észre.

Nálam már a 162 cm-hez a 3-4 kg fogyás is látványos.

Én 58kg-ról indulva a 48 kg-ot céloztam meg, az 10 kg, és szerintem ha elérem, nagyon szembetűnő lesz :D

Kitartás!

2015. máj. 14. 10:59
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek! :)

10éve 50kg voltam, azt sem szerettem. 60-65ig szeretnék lefogyni,úgy éreztem jól magam.

De ha már 6-sal kezdôdne,nagyon örülnék. :)

2015. máj. 14. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!