Lefogyott emberek! Nektek nőtt az önbizalmatok fogyás után?
16 éves lány vagyok, és nemrég estem át egy 2 és fél éves fogyási procedúrán. 14 évesen még 96 kg-mot nyomtam, most pedig 39 kg vagyok. Nyilván ettől a fogyástól egy kis önbizalomnövekedést vártam volna, azonban ez valahogy elmaradt. Lehet hogy a (nem sok) lógó bőr az oka has tájékán. Ezt próbálom eltüntetni sok feszesítő krémmel, gyakorlattal. Nem igazán tudtam megszokni a változást, belül még mindig az a kövér, elégikus hangulatú kislány vagyok mint akkor. Fogalmam sincs hogy hogyan változtassak az introvertáltságomon, ami megakadályozza azt (legalábbis számomra) hogy barátságokat kössek. Az osztálytársaim most gebének csúfolnak, előtte meg zsírosbödönnek. Nagyon rosszul esik, mivel rengeteget dolgoztam azon, hogy ilyen legyek. Bár ha meg tudnám magam védeni, ez a probléma sem állna fenn. Előre is köszi a válaszokat! :)
16/L
A leírás alapján még nem tűnik anorexiásnak, csak elképesztően vékonyra fogyott és írta, belül kövér, nem annak látja magát.
Ez is súlyos, persze. Súlyt kéne felszednie, gondolom, izma is igen minimális, pedig az nem szép.
Nekem jelentősen megnőtt az önbizalmam, 70 kilósan nem jártam el sehova, nem mertem beszélni fiúkkal, nem szerettem társaságban lenni, nem mertem szűkebb, csinosabb ruhákat hordani. Most 57 kiló körül vagyok(szóval van még hova fejlődni, nem vagyok nagy jóindulattal sem vékony), kicsattanok az egészségtől, magabiztos vagyok, imádom az életet, bulizok, pasizok, igazi társasági ember lettem.
Nálad lehet az a baj, hogy átestél a ló túloldalára, 39 kiló nagyon nem a normális, egészséges súly egy fiatal lánynak.
Meg nekem a sport is rengeteget segített, mikor egyre többet bírtam futni, elértem a kitűzött céljaimat, ez hihetetlenül megdobja az ember önbizalmát. Szóval ha eddig nem sportoltál akkor nagyon tudom ajánlani, bármi ami örömet okoz Neked, nekem a futás lett nagy szerelmem, pedig pár éve 200 méter után is meg akartam halni, most meg 8-10 km-eket futok le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!