Lefogyott emberek! Nektek nőtt az önbizalmatok fogyás után?
16 éves lány vagyok, és nemrég estem át egy 2 és fél éves fogyási procedúrán. 14 évesen még 96 kg-mot nyomtam, most pedig 39 kg vagyok. Nyilván ettől a fogyástól egy kis önbizalomnövekedést vártam volna, azonban ez valahogy elmaradt. Lehet hogy a (nem sok) lógó bőr az oka has tájékán. Ezt próbálom eltüntetni sok feszesítő krémmel, gyakorlattal. Nem igazán tudtam megszokni a változást, belül még mindig az a kövér, elégikus hangulatú kislány vagyok mint akkor. Fogalmam sincs hogy hogyan változtassak az introvertáltságomon, ami megakadályozza azt (legalábbis számomra) hogy barátságokat kössek. Az osztálytársaim most gebének csúfolnak, előtte meg zsírosbödönnek. Nagyon rosszul esik, mivel rengeteget dolgoztam azon, hogy ilyen legyek. Bár ha meg tudnám magam védeni, ez a probléma sem állna fenn. Előre is köszi a válaszokat! :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!