Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 168 cm 72 kg, még mindig...

168 cm 72 kg, még mindig rengeteg?

Figyelt kérdés
98 kg-ról indultam és 26 kg-t fogytam így lettem 72 kg. Nagyon sok biztatást kapok hogy nagyon szép teljesítményt értem el és hogy már jó az alakom/jól oszlik el rajtam a súly.De még mindig azt a kövér lányt látom a tükörben mint voltam. Van otthon egy kis mérlegem és az ételt azon mérem le. Napi 400-500 kcal-on élek és véresen komolyan veszek mindent. Nagyon félek az utcán mindig azon idegeskedek kik szólnak be a súlyom miatt. Folyton a földet nézem és ha a suliban vagyok és mennem kell a folyosón csak a telefonommal babrálok mert azt érzem engem figyelnek és cikizni akarnak. Most vagyok 15 és fél éves és vagdostam is magamat. Volt hogy semmi ételt nem ettem és csak tornáztam aminek az eredménye hogy nagyon szédültem. Szeretném tudni ez a 72 kg nagyon sok a magasságomhoz?

2015. máj. 11. 18:22
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
0%

Ez egyéni dolog. Én a 168 cm magasságomhoz 76 kg-nák kezdtem fogyózni. Most 60 vagyok és 56-58 kg szeretnék lenni. Nekem ez áll jól.

Megértem ha belefáradtál, de a koplalásodnak csak hízás lesz az eredménye, úgyhogy jobb ha megbékélsz azzal a 98 kg-val ami voltál, mert jó eséllyel nemsokára ugyanannyi leszel.

2015. máj. 11. 18:37
 2/34 anonim ***** válasza:

Eloszor is gratula h ilyen klasszul lefogytal, ugyes vagy szoval lecci ne vagdosd magad:-))Nem vagy kover ha erre celzol en regen 165/75kg-s voltam aztan 20 evesen nekialltam edzeni es mar 13 eve konstansan 55 kilo vagyok es nem ehezem.

A koplalas abszolut nem jo mert leesik a vercukrod, egesz nap uresben megy a gyomrod, es ilyenkor a test elraktaroz mindent mert ugye nem kapja meg a megfelelo bevitelt igy x ido mulva megall a fogyas.

Enni muszaj, csak ne egyel cukrot, kenyeret, tul sok szenhidratot,tesztat de van egy kupac olyan dolog akit ehetsz es nem kell salatan elni:-)))Hidd el nem ok neznek hanem te hiszed azt, az emberek total lexrajak a tobbi embert:-))

Belul en is daginak erzem magam, fuggetlenul attol h vekony vagyok de sosem vagdostam magam ilyenek miatt(sem) es hidd el neked sem kell.

2015. máj. 11. 18:40
 3/34 A kérdező kommentje:
Nem hiszem mert 1 éve voltam annyi
2015. máj. 11. 18:41
 4/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó :)Etolaj helyett oliva, feher kenyer helyett barna es nem eszek cukrosat. Lovagolni is jarok es aerobikozok :) (mobilon voltam)
2015. máj. 11. 18:44
 5/34 anonim ***** válasza:

kisse nehezen hiszem el hogy 400-500 kalorian elnel. Tobb az.

Izles kerdese hogy mi a sok. Szerintem meg egy tizest nyugodtan ledobhatsz, plane 15 evesen, de 26 kilo fogyas az baromi jo eredmeny. Nyilvan jobb lett volna ha egeszsegesen csinalod, de hat ez van.

2015. máj. 11. 19:13
 6/34 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló, nem tudom miért nem hiszel a kérdezőnek, lehet élni 400-500 kalórián, én is csináltam, nyilván nem egyszerű, de lehet.

Kérdező, minden elismerésem a tiéd. Márpedig azért, mert én 169 centi vagyok és a legmagasabb súlyom a 74 kiló volt, és így is alig bírom kivárni, míg lefogyok, nehezen bírom, 98-ról lefogyni biztos képtelen lettem volna. Szóval gratulálok. Én most 68 kiló vagyok, nekem is sok van még hátra, de teljesen együtt érzek veled. A vagdosás komoly dolog, súlyos pszichés dolog lehet a háttérben, ajánlom, hogy menj el pszichológushoz minél hamarabb, ne várd ki, míg jobban elfajul. Tapasztalatból beszélek.

2015. máj. 11. 19:29
 7/34 anonim ***** válasza:

hááááát a 400-500 jalória az borzalmasan kevés.

az két banán mondjuk. Ha tényleg annyit ennél (hidd el, tudom, mert voltam anorexiás, és éltem enyni kalórián), akkor már sokkal vékonyabb lennél.

EGyébként szerintem ez a súly sok. Én 170 vagyok, 58 kiló, és egy 8-ast most még el akarok dobni.

Tornázz, egyél mondjuk napi 800 kalóriát, és akkor még fogyni fogsz.

2015. máj. 11. 19:37
 8/34 anonim ***** válasza:
koplalásnak semmi értelme nincs, csak az izmaidat veszíted vele, a zsír meg marad
2015. máj. 11. 19:38
 9/34 anonim ***** válasza:

Minden elismerésem a tied,szép telejsítmény!Neked az lenne a jó,ha 65 és 70 között maradna a súlyod,az még ha nem is ideális,de normális testsúly.Már nincs sok hátra,kitartás!

Én lefogytam egy időben,hogy megfeleljek a környezetemnek,de vissza is szedtem a leadott kilókat,mert igen erős fogamzásgátlókat kaptam anno.Nekem is időbe tellett,míg nem ugyanazt a kövér lányt láttam a tükörben,úgy,hogy türelem.Nekem egy igen vékony lány mondta,hogy önmagában a súlyvesztés nem billenti helyre az önbizalmat.Igaza is volt.Szóval a fogyókúra mellett próbálj valami olyan hobbit is találni,amiben érzed,hogy jobb az erőnléted-aerobik mondjuk- vagy egyszerűen szereted csinálni.Akár elmehetsz sport mérkőzésekre is,hogy leszólíts egy sportolót fényképezkedés céljából.Az is sokat dob az ember öbizalmán,hogy ezt megmeri csinálni.

2015. máj. 11. 19:43
 10/34 A kérdező kommentje:
Igen lehet élni mert számoltam is. Több mint 5 év csúfolódás és fizikai sérelmek miatt vagdosom magamat mert még mindig nem felejtettem el azokat a bántó szavakat. Tudom hogy sok de akiktől kértem hogy tippeljenek engem náluk -5 kg-val kevesebb voltam. Voltam pszichológusnál a depresszióra és a pánikbetegségre gyógyszert is kaptam de voltak napjaim mikor az ételt csak megrágtam majd kiköptem. 66 kg szeretnék lenni az nekem teljesen megfelelne :) De köszönöm a válaszokat. Csináltam előtte-utána képeket is és ott már tényleg látok némi változást...
2015. máj. 11. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!