Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rengeteg kérdésem van, amire...

Rengeteg kérdésem van, amire sehol sem kapok választ. Tudnál válaszolni?

Figyelt kérdés

Több napja olvasgatom a fogyásról szóló cikkeket és a kérdéseket is itt, de mindenhol mást olvasok, meg sok dolgot nem is értek.

- Ha a Sárga kapszula is olyan szigorúan megmondja, hogy milyen lehet egy fogyókúrás étrend, akkor hogyhogy egyesek kalóriaszámolgatással lefogynak? (Úgy, hogy bármit esznek egy adott kalórián belül)

- Miért kell bizonyos ételeket enni a fogyáshoz? Miért jó az nekem, ha zöldséget és csirkemellet eszek és nem sütit? A zsírégetés nem indul be, ha valaki cukrot fogyaszt?

- Mozgás előtt és után mit lehet enni?

Ezek nem valami jó kérdések, de konkrétakat nem is tudok megfogalmazni. Mindenhol csak azt látom, hogy fogyni rendszeres mozgással és szálkásító étrenddel lehet, de az okokat nem látom.

2015. ápr. 4. 22:07
 1/10 anonim ***** válasza:
1. Azert fogyhattak, mert azt izombol adtak le a rossz etrend miatt, es ennek hosszu es rovid tavon is sok hatulutoje van.
2015. ápr. 4. 22:20
 2/10 anonim ***** válasza:

1.mert őket nem érdekli,hogy zsírból történjen a fogyás és a dolog egészségügyi része sem érdekli őket,csak az végeredmény a kevesebb súly.

2.Mert a diéta az egészségről szól elsősorban és a fehérje meg a rost egészséges és hasznos tápanyag,stabilan tartja a inzulinszintet is.Míg ha sütizel akkor haszontalan dolgokat juttatsz a szervezetedbe és folyamatosan terheled az inzulinszinted,idővel megbetegíted,tönkreteszed magad.

3.ott van a sárga kapszulában.

2015. ápr. 4. 22:36
 3/10 anonim ***** válasza:
2. Próbáld ki egy napig, hogy kalóriakereten belül csak sütit eszel. Ki fog folyni a beled olyan éhes leszel. Egyrészt gyorsan felszívódó szénhidrátot tartalmaz, tehát nem tudsz vele hosszútávon jóllakni, másrészt nem is lehet olyan adagot megenni belőle, hogy legalább ideiglenesen eltelítsen, hisz ahhoz már túl kellene lépned a keretedet.
2015. ápr. 4. 23:42
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

1. a kapszula csak egy iránymutató, egyáltalán nem koraszkalkotó írás de a benne foglaltak már legalább egy minimális elképzelést adnak. Szemét kajákkal és kalóriacsökkentéssel is lehet fogyni, akinek ez az eredmény is jó. Alapvető tápanyaghiány mellett bizonyára jól fog működni a test és kedvező formát érhet el fogyás után, csak ez nem mindenkinek elégséges szint. ez az igényszint kérdés.

2. csirkemell nem jó kaja, de fehérjedús. süti az üres liszt, semmi hasznos tápanyag nincs benne. Egyáltalán miért jó enni? (mert finom).

A zsírégetést gátolja a cukorevés, sok keményítő (süti, kenyér)

3. zöldség, belsőségek, húsok.. ez az én válaszom.

2015. ápr. 5. 06:56
 5/10 anonim ***** válasza:

A cukor csak még több cukrot kíván. Ráadásul pl. nekem a sok édesség megfogja a hasam. És bár az anyagcsere nem csak abban merül ki, hogy kaja pia be, pisi kaki ki, azért ez a dolog is elég sokat számít.

Kalóriaszámolgatás: szerinted mi a jobb kalóriakereten belül maradni úgy, hogy két szelet sütemény és esetleg valami kis ebéd az egész napi kajád (mert hiszen belefér), de éhesen fekszel le, vagy az a jobb, ha többször ehetsz, nem éhesen fekszel le és emellett még olyan tápanyagokat viszel be a szervezetedbe, amire valóban szüksége van?

2015. ápr. 5. 10:29
 6/10 anonim ***** válasza:

1. Egészségtelenül is lehet fogyni, a kettő nem zárja ki egymást. SK-t nem olvastam, de amit itt láttam róla, az inkább egészséges táplálkozásról és életmódról szól, nem kifejezetten a fogyásról.

2. A szervezetnek különböző tápanyagokra van szüksége, mivel a sejtek azokból épülnek fel. Olyan, mint a LEGO, ahol többféle elem kell egy ház felépítéséhez, mert ami jó a tetőhöz, az nem működik ajtóként.

Másrészről a finomított cukrok túl gyorsan szívódnak fel, így egy nagy csúcsot okoznak, ami hirtelen le is cseng, amitől viszont éhes lesz az ember. Az ilyen ingadozások fokozzák az IR, PCOS, diabétesz kialakulását.

Szóval itt sem a fogyásról van szó, hanem az egészségről.

2015. ápr. 5. 12:29
 7/10 A kérdező kommentje:

Én nem úgy gondoltam, hogy egész nap rossz kajákat zabálok. Hanem pl tartom a diétát és ha belefér a kalóriakeretembe, akkor eszek valami olyat, ami nem diétás. Nem lépném túl a kalóriakeretet, sem a szénhidrátot/zsírt.

Igazából a kérdést azért írtam ki, mivel én általában így étkezek, mégsem fogyok. Nem eszem rossz kajákat, vizet iszom, fehér lisztet, cukrot kerülöm stb. Megvan a napi kalóriamennyiség, nem is lépem át. Megvan az ajánlott napi fehérjebevitel és nem lépem át a szénhidrátot és zsírt. Viszont van, hogy napi 1x fogyasztok cukros ételt, vagy gyümölcsé, vagy csoki formájában, esetleg eszek egy kis csipszet. De ezt leszámítva tényleg jó az étrendem. Sportolok is hetente 3x szobabicikli, közepes fokozaton 1 óra és néha cardio edzéseket végzek (nem tudom hogy hívják pontosan, de mint a Fitness blender a Youtube-n).

És nem megy le semmi, pedig küzdök érte. Ennyire befolyásolja az a kis nasi?

2015. ápr. 5. 13:52
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy a nasi befolyásol ennyit.

Lehet az étrended nem jó. Nem attól jó egy étrend, hogy jónak írjuk, hanem hogy segít a célod elérésében (fogyás, tömegnövelés, egészségmegőrzés-gyógyulás, kinek mi :D

2015. ápr. 5. 14:08
 9/10 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy a keret, amit belőttél magadnak,sok.

Ha megvan a fehérje, és a ch-t meg a zsírt nem leped át, akkor valszeg lejjebb kell vinni a napi kcal keretet.

Én pl eleinte találomra lőttem be az 1500-at, azóta rájöttem, hogy ugyanúgy fogyok, ha heti többször is megvan 1800-2000 körül, és ebben van nekem is az egészségtelen kaja rész.

Emellett én csak heti 2-3x tudok kocogni, meg 3-4x dolgozom,ahol végig állnom kell,bár, itt erre nekem azt mondták, hogy állással nemigen egetek el több kalóriát, mint amikor a suliban ülök ugyanannyi időt. Szóval ez nem hiszem hogy befojasolja a fogyasom, de tény, hogy munkanapokon ehesebb vagyok,mint suli napokon,így többet is eszek ekkor,mint a belőtt 1500.

Na mindegy,szóval szerintem egyél kevesebbet,hátha.

2015. ápr. 5. 20:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Befolyásolja * , bocsi nem tudom hogy irhattam ezt el,degáz :D
2015. ápr. 5. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!